Μου είπαν ότι η ομελέτα γίνεται πιο αφράτη αν βάλεις γάλα ή γιαούρτι. Αληθεύει;


Σόφη, Πάτρα

Αγαπητή Σόφη, το σίγουρο είναι ότι με το γάλα γίνεται πιο αφράτη η ομελέτα όμως θα πρέπει να προσέξουμε την ποσότητα του γάλακτος που θα βάλουμε γιατί αν βάλουμε πολύ σε σύγκριση με τα αυγά η ομελέτα μας δεν θα δέσει. Για το γιαούρτι το βρίσκω λίγο ακραίο. Θα σου πρότεινα εάν θέλεις και σου αρέσει η ιδέα της υγιεινής διατροφής μαζί με το γάλα να βάλεις και 1-2 κουταλιές της σούπας πίτουρο σιταριού και θα δεις το θεαματικό αποτέλεσμα.