Πριν από δυο μέρες, πήγα στο Golden Hall, για να γνωρίσω το Diagnôs Advanced Biometric System, της Lancome, ένα πρωτοποριακό μηχάνημα (με τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας, παρακαλώ) που μέσα σε μόλις 15 λεπτά, αναλύει την κατάσταση της επιδερμίδας ως και τα βαθύτερα στρώματά της και υπολογίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλικία της.



Η διαδικασία είχε ως εξής: Αρχικά, κάθησα στην καρέκλα δίπλα σε μια εξειδικευμένη σύμβουλο της Lancome, και αφού με ρώτησε κάποια στοιχεία (όνομα, ηλικία και τρόπος ζωής), φωτογράφησε το πρόσωπό μου προφίλ και ανφάς με μια κάμερα 12 εκατομμυρίων pixel (απίστευτη ακρίβεια). Έπειτα η φωτογραφία μου συγκρίθηκε αυτόματα με μια τεράστια βάση δεδομένων, για την ακρίβεια με 2.800 φωτογραφίες γυναικών διαφόρων εθνικοτήτων και ηλικιών (απ’ ό,τι μου είπε η σύμβουλος, αυτή η βάση λέγεται αλλιώς Άτλαντας Γήρανσης του Δέρματος).



Στη συνέχεια, πέρασε από κάποια σημεία του προσώπου μου δύο αισθητήρες, οι οποίοι υπολόγισαν την ενυδάτωση, το μέγεθος των πόρων, τη σφριγηλότητα και την παρουσία φολίδων που οφείλονται σε ξηρότητα του δέρματος.



Όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αυτόματα (και μάλιστα ήταν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα) και βάσει αυτών, η –ευγενέστατη- σύμβουλος της Lancôme μου έφτιαξε μια εξατομικευμένη συνταγή ομορφιάς με τα ΣΩΣΤΑ προϊόντα που χρειάζεται η επιδερμίδα μου προκειμένου να είναι στην καλύτερή της φόρμα. Και όλα αυτά, μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά!



Εσείς θέλετε να μάθετε δωρεάν ποια είναι η πραγματική ηλικία της επιδερμίδας σας; Αν ναι, τηλεφωνήστε στο 210-6188978 για να μάθετε σε ποιο κατάστημα θα βρίσκεται το Diagnôs Advanced Biometric System, και να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού.

Όταν το κάνετε, θα ήθελα πολύ να μου πείτε πώς σας φάνηκε.