Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβα το press kit του Lipton Linea και ομολογώ ότι ήθελα να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή παρά τον όγκο δουλειάς που είχα. Τι εννοώ.





Μέσα σε ένα κουτί, υπήρχε ένα σακουλάκι με 20 φακελάκια πυραμίδες (με γεύση ανανάς & ιβίσκος) καθώς και τέσσερις κόλλες χαρτιού με διάφορα σχέδια, για να φτιάξεις το δικό σου… origami μαγιό. Για όσους δε γνωρίζουν, τo origami είναι μια ιαπωνέζικη τεχνική διπλώματος του χαρτιού.



Δείτε αυτό και θα καταλάβετε: http://www.youtube.com/watch?v=Xxgvwml3bfQ

Το κόνσεπτ του press kit είχε ως εξής: Οι μέρες που θα φορέσετε το μαγιό σας και θα βγείτε στην παραλία πλησιάζουν. Για να μην έχετε κανένα άγχος για τη γραμμή σας, ξεκινήστε το πρόγραμμα 20 ημερών του Lipton Linea, τουτέστιν δυο φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα (που έχει 0 θερμίδες). Διαλέξτε μία (ή γιατί όχι και όλες;) από τις 3 γεύσεις: ανανά & ιβίσκο, λευκό ροδάκινο και εσπεριδοειδή.



Tip: Αν το ρόφημά σας θέλετε να έχει πιο ελαφριά γεύση, προσθέστε και ένα φακελάκι χαμομήλι.

Test Elancyl

Υ.Γ. Όσον αφορά το τεστ που έκανα πριν από ένα μήνα περίπου με το κιτ Global Silhouette της Elancyl Paris, διαπίστωσα τα εξής: Το ξεκίνησα μαζί με διατροφή που συνεχίζω ακόμα (απεχθάνομαι τις δίαιτες) και η αλήθεια είναι ότι μέσα σε περίπου δυο βδομάδες είδα διαφορά, μεγαλύτερη απ’ ό,τι είχα δει στο παρελθόν όταν ξεκινούσα διατροφή χωρίς το Global. Δηλαδή, έχασα περίπου δυο κιλά και παρατήρησα ότι η κυτταρίτιδα μειώθηκε. Μέσα σε ένα μήνα, έχω χάσει 3 κιλά λίπους και η κυτταρίτιδα είναι ορατά λιγότερη. Σημείωση: Για καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε δυο κουτιά (το κάθε κουτί διαρκεί 15 μέρες).