Πριν από λίγες μέρες μπήκε στην οικογένεια της Sephora στην Ελλάδα ένα νέο μέλος, η Benefit, η οποία αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο με πωλήσεις – ρεκόρ.





Πρόκειται για μια αμερικάνικη εταιρία με καλλυντικά τα οποία, εκτός από την girlie συσκευασία τους που ανεβάζει τη διάθεση, χαρίζουν άψογο αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν, όπως για παράδειγμα το μολύβι φρυδιών High Brow. Όταν το δοκίμασα διαπίστωσα πόσο γρήγορα μια απλή γραμμή κάτω από το τόξο του φρυδιού μπορεί να φωτίσει και να μεγαλώσει το βλέμμα.



Ή το Porefessional, μια ειδική κρέμα που ελαχιστοποιεί άμεσα την εμφάνιση των πόρων και κάνει απαλή την επιδερμίδα.



Oπως πληροφορήθηκα, το Σεπτέμβρη θα ανοίξει στο Sephora του The Mall, το Brow Bar της Benefit. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα υπάρχει ένας χώρος ειδικά για τα φρύδια, όπου θα μπορείτε να «πετάγεστε» όποτε θέλετε ακόμα και χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού. Eκεί οι ειδικοί θα φτιάχνουν στην εντέλεια τα φρύδια που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας (σχήμα, διόρθωμα, «γέμισμα» κτλ.). Και το καλύτερο είναι ότι μετά την επίσκεψη, θα μπορείτε απευθείας να πάτε στη δουλειά σας ή σε οποιοδήποτε ραντεβού, αφού οι ειδικοί όχι μόνο θα ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς αλλά θα ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα με μακιγιάζ.

Αν πάλι είστε οπαδοί του DIY (do it yourself), προμηθευτείτε το πλήρες κουτί-σετ Brow Zings που περιέχει όλα όσα χρειάζεται μια επαγγελματίας (κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις).