Κοιτάζοντας τα δελτία τύπου και τις φωτογραφίες των καινούριων καλοκαιρινών αρωμάτων, μου είναι αδύνατον να σταματήσω να σκέφτομαι παραλίες, σεζ-λονγκ, δροσιστικά κοκτέιλ και γενικά τις διακοπές, που όλοι χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα, ειδικά φέτος.

Δείτε για παράδειγμα, την καινούρια σειρά Splash του Marc Jacobs, που λέγεται Cocktail Collection (τι σας έλεγα;). Τα τρία ελαφριά αρώματα, Cranberry, Ginger, Curacao, με τις ανάλογες ευωδιές, θα τα χαρακτήριζα πιο εύκολα body waters αφού είναι εξαιρετικά ελαφριά, ό,τι πρέπει δηλαδή για το καλοκαίρι, έχουν χορταστικό μέγεθος (300 ml!) και πολύ καλή τιμή (γύρω στα 50 ευρώ). Eπίσης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αρωματίσετε ρούχα ή σεντόνια (το έχω κάνει, υπέροχη ιδέα).



Επίσης, όσοι είστε φαν του κλασικού CK One, ρίξτε μια ματιά στα καινούρια με φλούο φούξια και λάιμ λεπτομέρειες στο μπουκάλι. Το ανδρικό Ck One Shock For Him με κλημεντίνη, αγγούρι και λεβάντα, μαύρο πιπέρι, κάρδαμου, φύλλα καπνού και μαύρο βασιλικό είναι μεν αρρενωπό αλλά όχι βαρύ. Όσο για το γυναικείο Ck One Shock For Her, από τα συστατικά του καταλαβαίνετε ότι είναι άκρως θηλυκό και ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων περιέχει νότες από πασιφλόρα, ροζ παιώνια, παπαρούνα, μούρο, νάρκισσο, σοκολάτα και κεχριμπάρι. (Κυκλοφορούν από Σεπτέμβρη)



Ακόμα κι αν δεν προσφύγετε σε κάποια παραλία το σαββατοκύριακο, η καλοκαιρινή αύρα των παραπάνω αρωμάτων είναι αρκετή για να σας φτιάξει κάπως το κέφι.

Καλό μήνα!