Κοιτάζοντας μια μέρα τα δελτία τύπου από διάφορες εταιρείες, το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτά:

Το Sunscape είναι συμπληρώματα διατροφής (60 φυτικές κάψουλες) που αυξάνουν το φυσικό δείκτη προστασίας δέρματος και ματιών προσφέροντας προστασία ακόμη και από την μπλε ακτινοβολία, (πράγμα που δεν μπορεί να κάνει το αντηλιακό). Αν λοιπόν είστε ανοιχτόχρωμη, έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα και γενικώς οι αντοχές σας στον ήλιο είναι μηδαμινές (ή αν –θου Κύριε- ξεχνάτε κάποιες φορές να βάλετε αντηλιακό όποτε βγαίνετε στον ήλιο) δοκιμάστε τα.

Το Sunscape, που το βρήκα εξαιρετική ιδέα, μου κέντρισε την περιέργεια και έψαξα πληροφορίες για την εταιρεία που τα κυκλοφορεί. Είναι η γνωστή Nature’s Plus (στην Ελλάδα εισάγονται αποκλειστικά από την ελληνική Natural Plus A.E.). Πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής που έχει βραβευθεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ και παράγει τη μεγαλύτερη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο. Είναι γνωστή για την ποιότητα των υψηλών προδιαγραφών φυσικών προϊόντων της, δηλαδή φυσικές βιταμίνες, βοτανικά σκευάσματα, προϊόντα αδυνατίσματος κλπ., όπως για παράδειγμα αυτό:

Το συμπλήρωμα διατροφής MEGA CLA 1200 είναι το ισχυρότερο συζευγμένο λινολεϊκό οξύ που καίει τα λίπη και βελτιώνει την αναλογία άπαχων/λιπαρών ιστών, ενώ μειώνει τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, ευεργετώντας έτσι την καρδιά. Είναι ιδανικό για σας που θέλετε να χάσετε λίπος, ιδίως τοπικό, και να αποκτήσετε πιο λεπτό και σφιχτό σώμα. Συνιστάται επίσης και για σας που θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά και για τους αθλητές που θέλουν να χάσουν λίπος. Φυσικά, δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και είναι ελεγμένο για μεταλλαγμένους οργανισμούς και προέρχεται από 100% φυσικές/φυτικές πηγές με πολλές πιστοποιήσεις.

Αν αισθάνεστε ότι ο οργανισμός σας είναι κουρασμένος και θέλετε να καταπολεμήσετε τις φθορές που σας προκαλεί το άγχος, αξίζει τον κόπο να μπείτε στο site www.naturalplus.gr . Εκεί θα βρείτε βασικές συμβουλές ενίσχυσης της υγείας σας και θα δείτε τον κατάλογο με τα ενδιαφέροντα προϊόντα, καθώς και τι ακριβώς πετυχαίνουν.



Και όπως λέει ο Gerrard Kessler, ιδρυτής της Nature’s Organics, Inc. (μητρική της Nature’s Plus):

“Καλή υγεία σε όλους!”