Lineless®, lines no more® for lips

Το πόδι της χήνας εντοπίζεται γύρω από την περιοχή των ματιών. Ο Dr Brandt προτείνει ένα προϊόν για το γέμισμα των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από την περιοχή των ματιών.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την ευαίσθητη ζώνη λειαίνοντας τα σημάδια της γήρανσης.

Χάρη σε αυτά τα συστατικά για το γέμισμα των ρυτίδων και τη διόγκωση των χειλιών, που περιέχονται σε αυτό το προϊόν, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και μειώνεται η απώλεια του όγκου των χειλιών χαρίζοντάς σας σαρκώδη χείλη. Η συσφικτική του δράση προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών στα ήδη υπάρχοντα σημάδια γήρανσης. Τα χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη και το περίγραμμά τους πιο λείο.

Η σύνθεσή του βασίζεται σε ισχυρά συστατικά που σέβονται την επιδερμίδα και την προστατεύουν απαλά. Το Maxi-Lip, ένα πεπτίδιο αναδόμησης και το σύμπλεγμα φυτικών πεπτιδίων, Volulip, ευνοούν τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου λειαίνοντας το βάθος των αυλάκων και βελτιώνοντας τον όγκο των χειλιών. Το αντιγηραντικό οκταπεπτίδιο, Snap-8, λειαίνει τις ρυτίδες που οφείλονται στις εκφράσεις του προσώπου.

Το υαλουρονικό νάτριο, τα φυτικά ενεργά συστατικά ( σπόροι ηλίανθου, έλαιο τζοτζόμπα και κερί κανδίλλας) και τα αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε, πράσινο τσάι, λευκό τσάι και γίγαρτο σταφυλιών) ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα ενώ λειαίνουν και θρέφουν την περιοχή των χειλών.

Χρησιμοποιείτε το προϊόν στα χείλη και στην περιοχή του στόματος το πρωί ή/και το βράδυ ανάλογα με τις ανάγκες σας. (7,5gr)

Το προϊόν χειλιών lines no more for lips διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.



Pores no more®, pore refiner Hint of Tint

H διάσημη βάση λείανσης του Dr Brandt για το καλοκαίρι του 2011 σε νέα έγχρωμη απόχρωση. Αυτό το προϊόν λείανσης των πόρων απορροφά τη λιπαρότητα και χαρίζει υπέροχο χρώμα στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται τόσο στις μικτές όσο και στις λιπαρές επιδερμίδες, στις οποίες οι πόροι είναι ορατοί. Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση τους, απαλύνει τη γυαλάδα και χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα για ένα φυσικά τέλειο αποτέλεσμα.

Το χρώμα απλώνεται αποτελεσματικά προσδίδοντας φρεσκάδα και ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα. Η απόχρωση απλώνεται ομοιόμορφα.

Χάρη στην πλούσια σε μικροσφαιρίδια μεταλλικών στοιχείων σύνθεσή της, η βάση μειώνει ακόμα πιο αποτελεσματικά την εμφάνιση των πόρων. Οι λιναρόσποροι απορροφούν τη λιπαρότητα μειώνοντας τη γυαλάδα. Το λαμπερό και υπέροχο χρώμα ταιριάζει σε όλους τους τύπους και σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται επίσης με όλα τα μακιγιάζ. Αυτή η βάση απλώνεται σε καθαρή επιδερμίδα το πρωί και καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιείται όπως η βάση πριν από το μακιγιάζ ή πάνω στο μακιγιάζ για να μειώσετε τη γυαλάδα. (30ml)

Τα νέα προϊόντα του Dr Brandt διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.