Τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «The OC» ή όπως είχε μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση «California Teens», και υπήρξε η τηλεοπτική κολλητή φίλη της Mischa Barton. H Rachel Bilson κατάφερε να επιβληθεί ως fashion icon, ενώ τώρα ρίχνει το βάρος στην επαγγελματική της εξέλιξη.

Για το σώμα

ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ
«Είμαι τύπος vintage, αλλά μου αρέσει να συνδυάζω τα ρούχα αυτά με ακριβά κομμάτια, π.χ. ένα παλιό φόρεμα με ένα ακριβό ζευγάρι παπούτσια.»

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
«Αναγνωρίζω το ότι είμαι ερωτική και σέξι και ξέρω πώς να χρησιμοποιώ τη σεξουαλικότητά μου, πάντα όμως με τρόπο διακριτικό, ποτέ χυδαία.»

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
«Δεν είμαι ο τύπος του γυμναστηρίου. Μου αρέσουν τα σπορ και ο χορός, ενώ όταν δεν θέλω να βγω από το σπίτι κάνω γιόγκα. Έτσι χαλαρώνω και κρατάω το σώμα μου σε φόρμα.»

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
«Το φαγητό πρέπει να το απολαμβάνεις όπως και τη ζωή. Δεν παθαίνω εμμονή με αυτό. Ωστόσο, όταν πεινάω γκρινιάζω ασταμάτητα, γι’ αυτό και πάντα έχω μαζί μου ένα σνακ, όπως κάποιο φρούτο ή κράκερ.»

Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
«Τρελαίνομαι να μαγειρεύω. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει να αγοράζω βιβλία μαγειρικής. Φτιάχνω κοτόπουλο και σπιτική guacamole. Δεν είμαι έτοιμη για πολύ δύσκολες συνταγές, αλλά βελτιώνομαι.»

Για το μυαλό

ΔΟΥΛΕΙΑ
«Μετά την τηλεοπτική σειρά, μου πρότειναν αρκετούς ρόλους σε ταινίες, αλλά δεν διέφεραν από αυτό που ήδη είχα κάνει. Θεώρησα σημαντικό να έχω υπομονή μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος ρόλος, αλλά παράλληλα χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά.»

ΤΟ ΦΙΛΙ
«Καταλαβαίνεις πολλά για κάποιον μέσα από αυτό. Αν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, θα το καταλάβεις από το πρώτο κιόλας φιλί.»

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ
«Είναι σημαντικό για μένα να διατηρώ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις σχέσεις μου, ακριβώς επειδή όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής μου είναι πολύ εκτεθειμένα.»

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
«Προτιμώ τους άνδρες που έχουν χιούμορ και μπορούν να αυτοσαρκάζονται. Μπορεί κάποιος να είναι πανέμορφος, αλλά όταν ανοίξει το στόμα του να χάσεις αμέσως το ενδιαφέρον σου.»

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
«Αποζητώ την ισορροπία. Θέλω να συνεχίσω να κάνω στο μέλλον ταινίες, αλλά παράλληλα θέλω να αποκτήσω οικογένεια και παιδιά.»