Κάθε σετ περιέχει τον ορό κατά της κυτταρίτιδας Body Contouring Serum (150ml) και την κρέμα εντατικής σύσφιξης Fondant Firming Cream (200ml).


O ορός Body contouring Serum δρα στοχευμένα κατά της κυτταρίτιδας. Η φυτική καφεΐνη, οι πολυφαινόλες από κακάο – πατέντα της Nuxe – και το εκχύλισμα yacon βοηθούν στη μείωση της ανάγλυφης όψης του δέρματος, ενώ η μιμόζα Βραζιλίας και το εκχύλισμα γλαυκίνης βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος. Τέλος, χάρη στις διορθωτικές χρωστικές βελτιώνει με την πρώτη κιόλας εφαρμογή, την όψη της κυτταρίτιδας, ενώ σε βάθος χρόνου, πετυχαίνει μείωση της κυτταρίτιδας έως και κατά 74% και μείωση πόντων στην περιοχή των μηρών έως και κατά 72%. Η σύστασή του ορού είναι κατά 94% από συστατικά φυσικής προέλευσης και δεν περιέχει parabens.


H κρέμα Fondant Firming Cream έχει διπλή δράση. Αφενός συσφίγγει και αφετέρου δρα αντιγηραντικά. Τα κυριότερα συστατικά της είναι σπάνια εκχυλίσματα, όπως το εκχύλισμα μιμόζας Βραζιλίας – πατέντα της Nuxe – που σε συνδυασμό με τα σάκχαρα βρώμης προσφέρουν άμεση σύσφιξη. Οι νιφάδες σίκαλης και kigelia africana επανορθώνουν, ενώ τα εκχυλίσματα γιασεμιού και η βιταμίνη E προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα ή όπου υπάρχει τάση για χαλάρωση.