Θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές και σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ χάρη στην κουβανέζικη καταγωγής της. Το «πρόσωπο» της διαφημιστικής καμπάνιας της Revlon και του Calvin Klein, κάνοντας προσεκτικά βήματα, προσπαθεί να δείξει ότι πέρα από όμορφη ηθοποιός μπορεί να είναι και καλή επαγγελματίας.

Για το σώμα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Το καλύτερο σημείο μου είναι οι γοφοί μου. Έχουν καμπύλες και είμαι υπερήφανη γι’ αυτούς. Μικρή πίστευα ότι είναι τεράστιοι και ήθελα να είμαι πιο αδύνατη.»

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
«Προσέχω την εμφάνισή μου ξεκινώντας από… μέσα. Όλα έχουν να κάνουν με το τι τρώω και πόσο νερό πίνω. Τρώω πολύ ψάρι, καστανό ρύζι και λατρεύω το ψωμί, αλλά μένω μακριά από τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.»

ΑΣΚΗΣΗ
«Πηγαίνω στο γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα για να κάνω βάρη και έντονη αεροβική άσκηση, συνήθως spinning ή διαλειμματικό τρέξιμο. Κάνω το λιγότερο 35΄ αεροβική άσκηση και περίπου μία ώρα βάρη.»

BODY & MIND
«Ένα γερό σώμα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πνευματικά πιο δυνατός. Συχνά ξεκινάω ένα πρόγραμμα νιώθοντας πεσμένη, αλλά όταν τελειώνω τη γυμναστική νιώθω υπέροχα.»

ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ
«Πάντα απολαμβάνω ένα γλυκό. Αυτή είναι η συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου. Γυμνάζομαι για να μπορώ να το απολαύσω. Τρελαίνομαι για οτιδήποτε σοκολατένιο.»

Για το μυαλό

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
«Οι αδερφές και η μητέρα μου με βοήθησαν να αλλάξω νοοτροπία. Πρέπει να δεχόμαστε όσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να είμαστε γενναίοι, ώστε να αλλάξουμε αυτά που μπορούμε.»

ΕΘΙΣΜΟΣ
«Είμαι υπερήφανη για όσους έχουν την αποφασιστικότητα και το θάρρος να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους και να γίνουν καλύτεροι. Αυτή η κατάσταση είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου.»

ΣΕΞΙ
«Αυτό που κάνει κάποιον σέξι είναι η γνώση πως μπορεί να προσφέρει στους γύρω του. Μπορεί να είναι αστείος, έξυπνος ή ευγενικός. Όταν κάποιος έχει επίγνωση της αξίας του, φαίνεται και είναι σέξι.»

ΘΕΩΡΙΑ ΖΩΗΣ
«Όταν παίρνεις αποφάσεις, πρέπει να εστιάζεις στο μέλλον. Αν κοιτάξεις πίσω έστω και για λίγο, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοσή σου.»

ΤΑ ΛΑΘΗ
«Έχω βγάλει τις λέξεις “μετανιώνω” και “πρέπει” από το λεξιλόγιό μου. Ακόμα και οι αποφάσεις που ήταν λάθος, είναι οι στιγμές που μου έμαθαν τα περισσότερα.»