Κάθε σετ περιέχει το προϊόν καθαρισμού Azahar Cleansing Micellar Water (200 ml), 20 E, την καινοτομική σύνθεση κατά των κηλίδων Melaperfect, Anti-dark Spots Perfecting Treatment (30 ml), 65 Ε, και την αντηλιακή / αντιγηραντική λοσιόν Vital Protection, Age Defying Protective Lotion SPF 50, (50 ml), 63 E.


Το καθαρό δέρμα είναι το ήμισυ του παντός όσον αφορά την περιποίηση. Έτσι, το απαλό Azahar Cleansing Micellar Water, με αιθέριο έλαιο neroli και εκχυλίσματα χαμομηλιού, καθαρίζει αποτελεσματικά όλο το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος, ακόμα και για τον πιο ευαίσθητο, που έχει τάση για κοκκινίλες.



Η καινοτομική θεραπευτική σύνθεση Melaperfect λύνει το πρόβλημα των σκούρων κηλίδων, αφού είναι εμπνευσμένη από το laser αποχρωματισμού. Δρα σε 3 επίπεδα: Πρώτον, διασπά τις συσσωρευμένες χρωστικές ουσίες σε σχεδόν αόρατα σωματίδια – με άλλα λόγια, αποχρωματίζει τις κηλίδες. Δεύτερον, κάνει τον συνολικό τόνο του προσώπου ομοιόμορφο, και τρίτον, αποτρέπει την εμφάνιση νέων κηλίδων. Μέσα σε 8 βδομάδες, καταφέρνει να μειώσει κατά 50% το μέγεθος και την ένταση των σκούρων κηλίδων. Το Melaperfect χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε πριν από οποιαδήποτε κρέμα ή serum.


Τέλος, ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιριού είναι το αντηλιακό προσώπου. Η Vital Protection, Age Defying Protective Lotion SPF 50, έχει μοναδική σύνθεση με αντηλιακές – αντιγηραντικές ιδιότητες. Περιέχει το ισχυρό αντι-οξειδωτικό εκχύλισμα από εντελβάις, τον θαλάσσιο μικροοργανισμό VenuceaneTM που βοηθά στην αποτοξίνωση, στην προστασία και στην ενυδάτωση, καθώς κι ένα ένζυμο που χρησιμοποιεί την ενέργεια της ακτινοβολίας του φωτός για να δυναμώσει την ασπίδα προστασίας του δέρματος. Πρόκειται για ένα προηγμένο αντηλιακό, με πολυτελή υφή και άρωμα από γιασεμί.


Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς και πληροφορίες, μπείτε στο site www.darphin.gr