Υπήρξε η Ωραία Ελένη της «Τροίας» και η Βridget von Ηammersmark στο «Inglourious Basterds» του Tarantino. Η Diane Kruger, η εντυπωσιακή Γερμανίδα που παράτησε την καριέρα της στο μόντελινγκ για να σπουδάσει υποκριτική, αποδεικνύεται πιο ευέλικτη και ταλαντούχα από ό,τι περιμέναμε.

Για το σώμα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ
«Λατρεύω το ποδήλατο, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη έκανα συνέχεια. Στο Λος Άντζελες γυμνάζομαι, κάνοντας φυσικά ποδήλατο, αλλά και hiking. Δοκίμασα το γυμναστήριο, αλλά το βαριέμαι πολύ. Θέλω να είμαι έξω στη φύση.»

ΝΟΥΜΕΡΟ ΡΟΥΧΩΝ
«Δεν είμαι νούμερο “0”, αν και θα ήθελα. Είμαι νούμερο 2 (περίπου 36) και μερικές φορές 4 (περίπου 38). Αν για παράδειγμα περάσω πολύ καιρό στη Γερμανία και φάω κέικ και σνίτσελ, το βάρος μου ανεβαίνει, αλλά δεν παθαίνω πια ψύχωση με αυτό. Αρχίζω να προσέχω όταν νιώσω ότι τα παντελόνια μου με στενεύουν.»

ΑΛΚΟΟΛ
«Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, γι’ αυτό αντιμετώπιζα το ποτό με φόβο. Ήπια πρώτη φορά στα 20 μου, γιατί πίστευα ότι δεν το χρειαζόμουν. Δεν το έβρισκα ελκυστικό.»

ΕΜΦΑΝΙΣΗ
«Είναι πολύ σημαντική, ακόμα και όταν μιλάμε για ρομαντισμό. Δεν είναι, όμως, μόνο τα μαλλιά ή το ωραίο παντελόνι που σε “τραβάει”, είναι όλο το πακέτο, ο τρόπος που ο άλλος παρουσιάζει τον εαυτό του.»

Για το μυαλό

ΓΑΜΟΣ
«Έχω τελειώσει με τον γάμο, γιατί κατάλαβα ότι αυτό που έχει σημασία είναι η δέσμευση, όχι ένα χαρτί που υπογράφεις. Ίσως να παντρευτώ πάλι στα 50 ή 60, όταν θα έχει νόημα το “… για το υπόλοιπο της ζωής μου”.»

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
«Πάντα δούλευα τα καλοκαίρια, αλλά ακόμα και τον χειμώνα με το σχολείο μοίραζα εφημερίδες τα πρωινά. Η μητέρα μου δεν μπορούσε να μου δώσει λεφτά για χαρτζιλίκι.»

ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ
«Κατάλαβα πόσο αδαής είμαι. Αυτή η συνειδητοποίηση υπήρξε ένα “ξύπνημα”, που με έκανε να ενηλικιωθώ. Στόχος μου, λοιπόν, είναι να κάνω πολλές ερωτήσεις, για να μάθω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ.»

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ
«Ανησυχώ λίγο γι’ αυτήν την ξαφνική επιτυχία. Είμαι αρκετά ανεξάρτητη και φοβάμαι πως θα στερηθώ την ελευθερία μου.»

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ
«Ο λόγος που την αγαπώ είναι γιατί σου επιτρέπει να γίνεις κάποιος που δεν είσαι. Κάποτε αυτό είναι τρομακτικό, αλλά όταν αφήσεις τον εαυτό σου να το ζήσει, είναι μοναδική εμπειρία.»