Το πολυτελές έλαιο για τα μαλλιά της Kerastase, το Elixir Ultime, απέκτησε αδελφάκια. Πριν από λίγες μέρες η μοναδική συλλογή Collection Elixir Ultime Grand Crus με επισκέφθηκε στο γραφείο του Vita, και οι εντυπώσεις ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις. (Εσείς θα την βρείτε στα κομμωτήρια.) Eπτά από τα πιο σπάνια έλαια από κάθε γωνιά της γης εμπλουτίζουν αυτή τη συλλογή και περιποιούνται τα μαλλιά, όποιος κι αν είναι ο τύπος τους. Η υφή τους είναι απολαυστική, το άρωμά τους σοφά μελετημένο από αρωματοποιούς και το αποτέλεσμά τους είναι μοναδικό. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα, γιατί στο τέλος του post, υπάρχει μια προσφορά – έκπληξη.


Τα 7 έλαια που βρίσκονται και στα 4 ελιξίρια μαλλιών είναι τα:

Μαρόκο (Αργκάν), Pracaxi (Αμαζόνιος), Immortal Μοringa (Αριζόνα), Μillennium Rose (Γαλλία), Καμέλια (Βορειοανατολική Ασία), Μaise Germ (HΠΑ) και Λευκό Τσάι (Κίνα)

Τα νέα μέλη της οικογένειας



Με έλαιο από Immortal Moringa, ή αλλιώς το «δέντρο της ζωής», πλούσιο σε βιταμίνη Α και C, συγκεντρώνει υψηλά επίπεδα ασβεστίου, μαγνησίου και σιδήρου, για να επαναφέρει την υγεία των εξασθενημένων μαλλιών. Όσο για το άρωμά του, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από τη μυρωδιά της βανίλιας και του μόσχου στα μαλλιά σας;



Το αυτοκρατορικό τσάι, έχει την πιο υψηλή συγκέντρωση σε φλαβονοειδή. Αυτό το ελιξίριο, προστατεύει το βάθος του χρώματος των βαμμένων μαλλιών. Το άρωμά του είναι μία αισθησιακή ένωση από λευκά λουλούδια, τριαντάφυλλα και πατσουλί.



Το έλαιο από Τριαντάφυλλο Millennium από την Προβηγκία της Γαλλίας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Εδώ ο ρόλος του είναι να προστατεύει τα λεπτά μαλλιά ενάντια στη UV ακτινοβολία, που τα κάνει θαμπά κι εύθραυστα. Όσο για τη σύνθεσή του, είναι τόσο ελαφριά που δε βαραίνει καθόλου την τρίχα. Έχει καλοκαιρινό άρωμα φρούτων και πράσινων φύλλων.

Δώρα, δώρα, δώρα!

Από σήμερα μέχρι και 15/07, εκτός από το Σάββατο, μπορείτε να απολαύσετε στο κομμωτήριο ΤΕΟ Γλυφάδα (Κύπρου 75) ΔΩΡΕΑΝ το χτένισμά σας και εφαρμογή με το λάδι Κerastase Elixir Ultime Grand Crus που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σας. Μη χάνετε λεπτό και τηλεφωνήστε!