Τη θυμάστε από το «High School Musical», την ταινία που εκτίναξε την καριέρα της και την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η 24χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, μουσικός και σχεδιάστρια Vanessa Hudgens θέλει να αποκτήσει οικογένεια, να αναλαμβάνει νέες προκλήσεις και να βγαίνει νικήτρια.

Για το σώμα

Αλλαγές στο τραπέζι
«Ξεκίνησα να τρώω πρωινό κάθε μέρα. Μου αρέσουν οι ομελέτες με ασπράδι αυγών, λαχανικά, και η βρόμη με αμύγδαλα και φρούτα. Το μεσημέρι και το βράδυ αγαπημένο μου γεύμα είναι η σαλάτα σπανάκι με ψητό κοτόπουλο ή σολομό και φέτα.»

Το στυλ της
«Είναι το boho-chic. Μου αρέσει αυτή η περίοδος, τα μοτίβα, τα σχέδια, οι άνθρωποι και η μουσική. Αν αγαπάς κάτι τόσο πολύ, πρέπει τουλάχιστον να το δοκιμάσεις.»

Δυο-δυο
«Το να έχεις παρέα για να πηγαίνεις στο γυμναστήριο σε κάνει να θες να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Γι’ αυτό, εγώ και η μαμά μου κάνουμε μαζί αερόβιο kick-boxing.»

Κακές συνήθειες
«Όταν ήμουν μικρότερη, δεν πρόσεχα τη διατροφή μου. Έτρωγα παγωτό πριν πάω για ύπνο και τα χέρια μου ήταν μονίμως βαμμένα από τα γαριδάκια που έτρωγα.»

Σχεδιάζοντας ρούχα
«Πάντα ασχολιόμουν με τη μόδα. Τώρα βρίσκω φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και μελετάω γυναίκες όπως η Cher και η Bianca Jagger.»

Για το μυαλό

Γυμνές φωτογραφίες
«Ήταν κάτι προσωπικό και δεν είναι πια. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Ελπίζω οι θαυμαστές μου να μάθουν από τα λάθη μου. Δεν θα το είχα ξεπεράσει χωρίς τη στήριξη των γύρω μου.»

Θέμα εμπιστοσύνης
«Είμαι καλός κριτής χαρακτήρων και από τη στιγμή που θα δεθώ με κάποιον μόνο αυτό έχει σημασία. Δεν μπορείς να ζεις υποθέτοντας ότι κάθε άνδρας θα σε προδώσει. Βέβαια, η εμπιστοσύνη χρειάζεται καιρό για να χτιστεί, γι’ αυτό και έχω λίγους φίλους.»

Για την οικογένεια
«Θέλω όταν μεγαλώσω να αποκτήσω σύζυγο και οικογένεια. Λατρεύω τα παιδιά, είναι γεμάτα χαρά και θα περάσω υπέροχα κακομαθαίνοντάς τα.»

Για τον εαυτό της
«Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Δεν μου αρέσει να παίρνω τα πράγματα πολύ στα σοβαρά.»

Για τον πρώην φίλο της
«Αυτή η σχέση με κράτησε προσγειωμένη και επειδή ήμουν με κάποιον που με ήξερε καλά, δεν χρειαζόταν να προσπαθώ να είμαι κάποιος άλλος.»