Για να παραμείνει η ζύμη της τάρτας τραγανή αλείψτε καλά την επιφάνειά της με ασπράδι αυγού και μετά ψήστε την. Το ασπράδι θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό στρώμα που θα εμποδίσει τα υγρά των φρούτων να μουλιάσουν τη ζύμη.
Όταν φτιάχνω τάρτες φρούτων τα υγρά των φρούτων ποτίζουν τη βάση της τάρτας. Υπάρχει κάποιο μυστικό ώστε να αποφύγω αυτό το μαλακό αποτέλεσμα;
Πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία, την ομορφιά μας -και όχι μόνο- θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε χρόνο. _x000D_