Καλησπέρα, είμαι 40 χρονών και βγάζω πανάδες στο πρόσωπο μάλλον λόγω του ήλιου. Έχω γεμίσει στην κυριολεξία. Πριν ένα χρόνο ακολούθησα την αγωγή δερματολόγου με κρέμες όπως την frezyderm, την neostrata και άλλες οι οποίες δεν έκαναν σχεδόν τίποτα. Η melascreen eclat κάτι έκανε αλλά τώρα που έκοψα τις θεραπείες και το προβλημα επιδεινώθηκε. Άκουσα ότι η μόνη λύση για το καλοκαίρι είναι να παίρνω βιταμίνη C σε αναβράζοντα δισκία. Άλλος μου είπε να τρώω ακτινίδια και άλλος να αλείφω το χλόασμα με λεμόνι κάθε βράδυ. Ωστόσο δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αν πρέπει να το αφήνω 15 λεπτά και μετά να το ξεβγάζω.
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αντηλιακή παιδική που να έχει συνδυασμό φυσικών και χημικών φίλτρων, τα πρώτα είναι πιο ανθεκτικά στο νερό και τη ζέστη τα δεύτερα καλύπτουν καλύτερα από την UVA, αυτή είναι η μεγαλύτερη βοήθεια ενάντια στην δημιουργία αλλά και χειροτέρευση των πανάδων. Μια καλή επιλογή είναι η παιδική της La Roche Posay. Η βιταμίνη C βοηθάει καλύτερα σε μορφή κρέμας π.χ. Redermic και όχι σε από το στόμα λήψη. Συνδυασμός της εναλλάξ αυτής με Mela-D το βράδυ έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την αποχή αυτή. Το χειμώνα μπορούμε να πάμε πιο επιθετικά τόσο με μιγματα όσο και με μεθόδους που γίνονται στο ιατρείο.
Ο χυμός λεμόνι κάτι κάνει δεν γνωρίζω όμως πόσο αποτελεσματικός είναι, πόσο χρόνο πρέπει να παραμείνει στο δέρμα και για πόσο πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: