Κάθε σετ αποτελείται από μια κρέμα για κανονικά δέρματα (50 ml), μια κρέμα νυκτός (50 ml) και μία ματιών και χειλιών (15 ml).


Η σειρά Lifticell Silk πετυχαίνει: ( Αποτέλεσμα Lifting ( Εντατική αντιρυτιδική φροντίδα ( Ισχυρή συσφικτική δράση ( Αναγέννηση των κυττάρων ( Βελτίωση της κυτταρικής μακροβιότητας ( Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες ( Αυξημένη αναζωογόνηση ( Ενυδάτωση


Η σειρά περιέχει μια αντιγηραντική σύνθεση χωρίς parabens και αλλεργιογόνα στο άρωμα, η οποία ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, χάρη στη διέγερση των σιρτουινών (οι πρωτεΐνες που παρατείνουν τη ζωή των κυττάρων και εμποδίζουν την καταστροφή του κολλαγόνου), με αποτέλεσμα να «σβήνει» τα αποτυπώματα του χρόνου από το πρόσωπο.


Ένα μίγμα ενεργών συστατικών, με πρωταγωνιστές τον λευκόχρυσο και το μετάξι, είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη χαλάρωση και τις πιο έντονες ρυτίδες. Οι ερευνητές της SantAngelica ανακάλυψαν ότι ο κολλοειδής λευκόχρυσος βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου Ι και ΙΙΙ ενώ το σύμπλεγμα από σερικίνη και πρωτεΐνη μεταξιού μειώνει τις ατέλειες του δέρματος και αντιμετωπίζει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς.


Εάν μάλιστα βιάζεστε να αποκτήσετε τη σειρά μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τιμές γνωριμίας -20%. Επίσης, με κάθε αγορά κερδίζετε κι ένα ακόμα προϊόν: Με την κρέμα ημέρας (26,80€) παίρνετε δώρο μια λοσιόν προσώπου. Με την κρέμα νύκτας (26,80€) ένα γαλάκτωμα καθαρισμού, ενώ με κάθε προϊόν ματιών (20,30€) κερδίζετε το ντεμακιγιάζ ματιών.