Γεια σας, ειμαι 15 χρονων 1.75 κ 69 κιλα. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να χάσω τα μπουτια μου κυριως. Έχω πολυ κυτταριτιδα κ οχι τοσο λιπος! Τι μπορω να κανω; Δεν προλαβαινω να παω γυμναστήριο και χρειαζομαι κατι που μπορει να με βοηθησει να χασω την κυτταριτιδα μου λιγο πριν το καλοκαιρι(πραγμα που δεν γινεται) αλλα τουλαχιστον να χαθουν τα μπουτια μου! ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε.
σας ευχαριστω πολυ! Σοφούλα!

Καλή μου Σοφούλα, πράγματι τα κιλά σου δεν είναι πολλά, ωστόσο η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που δεν συνυπάρχει απαραιτήτως με τα αυξημένα κιλά. Προκαλείται και από άλλους παράγοντες, όπως η κακή διατροφή ( αλάτι, κορεσμένα λιπαρά, ζάχαρη, αυξημένη πρόσληψη καφεϊνης ), το κάπνισμα, η έλειψη άσκησης, η κακή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, η κληρονομικότητα κ.α.
Ξεκινάς την προσπάθειά σου βελτιώνοντας τη διατροφή σου, που φαντάζομαι πως δεν είναι η καλύτερη και αρχίζεις να γυμνάζεσαι χωρίς να χάσεις λεπτό. Ίσως να μην προλάβεις να γίνεις τέλεια, σίγουρα όμως προλαβαίνειςνα γίνεις μια πολύ πιο όμορφη Σοφούλα και να έρθεις πιο κοντά στην εικόνα που εσύ επιθυμείς.
Πρέπει να αξιοποιείς το χρόνο σου με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις αλλά διάθεση να προσπαθήσεις για τη λύση του προβλήματός σου.