Αυτές τις μέρες στα φαρμακεία έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να βρείτε προσφορές-θησαυρούς. Πάρτε παράδειγμα αυτά τα μεταλλικά κουτιά της Vichy που είναι γεμάτα εκπλήξεις. Κάθε κουτί –που είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της Vichy που ξεκινά το 1931- κρύβει μία σειρά περιποίησης προσώπου. Ταυτόχρονα, στη συσκευασία θα βρείτε επιπλέον δώρο το Capital Soleil Dry Touch, το αντηλιακό με ματ αποτέλεσμα, σε ειδική συσκευασία των 30 ml.



Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal

Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της VICHY. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, τονώνεται και γίνεται πιο όμορφη από ποτέ.



Συλλεκτική συσκευασία Idealia

Η νέα καθημερινή φροντίδα της VICHY που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.



Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv

No1 αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες. Σε 4 μέρες η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.



Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF

Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.

Αλλά οι εκπλήξεις των κουτιών δεν είναι μόνο αυτές. Με την αγορά του κάθε κουτιού, μπαίνετε σε κλήρωση και 100 τυχερές από εσάς θα κερδίσετε ένα συλλεκτικό παντατίφ, σχεδιασμένο από την καταξιωμένη ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Σύρακα αποκλειστικά για τη VICHY.



Σχέδιο του κοσμήματος για το λαιμό που σχεδίασε η Έλενα Σύρακα.