Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το TEDMED Live Athens 2013, την Κυριακή, 21η Απριλίου 2013, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στo πλαίσιo του οποίου θα φιλοξενηθούν ολιγόλεπτες ομιλίες και εξαιρετικές παρουσιάσεις που στόχο έχουν να διευρύνουν τους ορίζοντές μας και να μας καθοδηγήσουν σε έναν απεριόριστο αριθμό νέων δυνατοτήτων στο χώρο της υγείας.

Μέσα από τις live παρουσιάσεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών απ’ όλο τον κόσμο, όλοι όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγεία, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεγείρουν τη φαντασία τους, να αντλήσουν έμπνευση και να κινητοποιήσουν τη σκέψη τους.

Το TEDMED είναι μια κοινότητα από πρωτοπόρους επιστήμονες και καινοτόμους ηγέτες απ’ όλους τους τομείς, που τους ενώνει ένα κοινό όραμα: η δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος στην υγεία και στην ιατρική.

Παράλληλα, αποδέκτες των παρουσιάσεων και συζητήσεων στο TEDMED είναι ιατροί, ερευνητές, στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, νοσηλευτικό προσωπικό, φαρμακοποιοί, ασθενείς, ψυχολόγοι, θεραπευτές, ακαδημαϊκοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, διοικητές μονάδων υγείας, επιστήμονες που ασχολούνται με την βιοηθική, καθώς επίσης και φοιτητές. Όλοι όσους τους ενώνει το ίδιο πάθος για την Υγεία και το πώς θα κάνουν τον κόσμο μας υγιέστερο.

Με σύνθημα «Health Forward» και με σύμμαχο την ιατρική για μια ποιοτικότερη ζωή, το TEDMED Live Athens 2013 στρέφει το βλέμμα στις προκλήσεις του μέλλοντος και φιλοδοξεί να αποτελέσει μια εκδήλωση που θα περιλαμβάνει εξαίρετους ομιλητές, σκεπτόμενους θεατές και εκπληκτικές ιδέες.

Η διοργάνωση του TEDMED Live Athens 2013 τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).”

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τα εισιτήρια συμμετοχής και θα βρείτε εδώ.