Για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα μιλάω, διότι σε 2-3 μήνες, ίσως και νωρίτερα για όσες από εσάς αψηφάτε το κρύο, μας περιμένει η παραλία και, ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.



Έχουμε και λέμε λοιπόν:



Από την καινούρια σειρά αξιόλογη αδυνατιστικών της Lierac ξεχωρίζουμε τον ορό νύχτας Body Slim Concentre με 5% ενεργή καφεϊνη που αποδεσμεύεται σταδιακά και δρα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στόχος της σύνθεσης είναι η λιποδιάλυση, η μείωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.



Το Celludestock της Vichy επιταχύνει τα αποτελέσματα μιας δίαιτας σε περιοχές του σώματος που αντιστέκονται σε αυτή: γοφοί, μηροί και γλουτοί. Bασίζεται στo LIPOCINEΤΜ, ένα φλαβονοειδές φυτικής προέλευσης που επιταχύνει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους και 5% καφεΐνη σε καθαρή μορφή για ενίσχυση της λιπολυτικής δράσης.



To Firm and Tone Serum από τη σειρά Bodycare της Murad είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν με ενεργά συστατικά παγιδευμένα σε λιποσώματα δεύτερης γενιάς, ώστε να εισχωρούν βαθιά στο δέρμα. Η σύνθεση καταπολεμά τον σχηματισμό κυτταρίτιδας και ραγάδων, ενώ, ταυτόχρονα, ενυδατώνει και απολεπίζει το δέρμα. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής ή στο e-shop www.murad.gr.



Το Anti-Cellulite Micro-Actif της Roc περιέχει φορσκολίνη η οποία είναι 50 φορές πιο δραστική από την καφεΐνη, αυξάνοντας την ταχύτητα λιπόλυσης. Επιπλέον, το σωληνάριο στο οποίο βρίσκεται η σύνθεση έχει περιστρεφόμενη μύτη για να διατηρεί τα δραστικά συστατικά και να περιορίζει την ποσότητα στην ελάχιστη και ισόποση δόση για κάθε σημείο.



Αυτή η σύνθεση πρωτοτυπεί διότι το πρωταγωνιστικό στοιχείο του είναι πρώτες ύλες υδάτινης προέλευσης. Το Celluli Eraser της Biotherm βασίζεται σε ένα σπάνιο εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών, το οποίο προάγει τη διάσπαση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων κυττάρων αποθήκευσης του λίπους.



Το Εlancyl CelluSlim, μια δραστική σύνθεση από 5 φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένης και της καφεϊνης, που ευνοούν την αποτοξίνωση, αποδεσμεύουν άμεσα το λίπος και αποτρέπουν τη συσσώρευσή του, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τη σύσφιξη.



Κάτι τελευταίο αλλά πολύ-πολύ σημαντικό: Ακόμα και η πιο προηγμένη και επαναστατική σύνθεση δεν μπορεί να μας δώσει τα αποτελέσματα που προσδοκούμε. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια κι από μας, δηλαδή να αλλάξουμε (ή να υιοθετήσουμε) καθημερινές μικρές συνήθειες:

  1. Να πίνουμε περισσότερο νερό
  2. Να κινούμαστε περισσότερο
  3. Να περιορίσουμε το αλάτι και τα γλυκά (π.χ. ποτέ ζάχαρη στο τέλος του γεύματος)
  4. Να τρώμε φρούτα στα ενδιάμεσα γεύματα

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο; Με ποιο διαπιστώσατε τα καλύτερα αποτελέσματα; Εννοείται ότι η γνώμη σας είναι πάντα πολύτιμη.