Μερικές φορές μπορεί να ανακαλύψεις μάρκες καλλυντικών, οι οποίες είναι πολύ ανώτερες από εκείνες της αγοράς αλλά δεν έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις επειδή διανέμονται μόνο σε επαγγελματικούς χώρους.

Εγώ λοιπόν επειδή όσο ζω μαθαίνω γνώρισα πρόσφατα τα γαλλικά καλλυντικά Sothys (προφέρονται «Σοτίς»), μετά από ένα τηλεφώνημα της Ιωάννας, που είναι υπεύθυνη της μάρκας. Τα Sothys διανέμονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε ινστιτούτα αισθητικής. Είναι μια μάρκα με βαθιά τεχνογνωσία που υφίσταται εδώ και 60 χρόνια, έχει δικό της ινστιτούτο στο Παρίσι αλλά και κέντρο ερευνών, στο οποίο στηρίζει όλη την τεχνογνωσία της και η οποία θέτει πολύ αυστηρές προδιαγραφές στους συνεργάτες της.



Η θεραπεία που έκανα εγώ λέγεται Hydradvance™ και δεν την έκανα τυχαία: Η Ανδρομάχη, η υπεύθυνη ενημέρωσης & εκπαίδευσης της μάρκας, με μια ειδική ηλεκτρονική κάμερα, διαπίστωσε ότι μεγαλύτερη ανάγκη της επιδερμίδας μου είναι η εντατική ενυδάτωση.



Έτσι, λοιπόν, αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της και ξεκίνησα τη θεραπεία που διαρκεί 1 ώρα και ένα τέταρτο και χωρίζεται σε 4 στάδια:

1. Ντεμακιγιάζ και Απολέπιση

2. Εφαρμογή μάσκα – κομπρέσα ενυδάτωσης για 7’ με ταυτόχρονες δαχτυλοπιέσεις (σιάτσου). Αφού αφαιρέσουμε τη μάσκα γίνεται λεμφικό μασάζ σε πρόσωπο, αυχένα, λαιμό, ντεκολτέ (πολύ ανακουφιστικό)

3. Εφαρμογή κρέμα μασάζ αναγέννησης και ηρεμιστικό μασάζ για 20 λεπτά που διεγείρει τους ιστούς με ένα μοναδικό εκχύλισμα από το μανιτάρι Βοletus 1055 (πατέντα της Sothys), το οποίο δυναμώνει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να κρατάει την υγρασία της. (Κάπου εκεί νομίζω ότι κοιμήθηκα)



4. Εφαρμογή μάσκα-τζελ με πούδρα από άμυλο και νέκταρ που αναζωογονεί και δίνει όγκο, απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.



Αφού τελείωσε η θεραπεία η Ανδρομάχη μου άπλωσε αντηλιακό και ήμουν πανέτοιμη. (Κάπου εκεί ξύπνησα και είδα το πρόσωπό μου ως διά μαγείας λαμπερό, απαλό και ξεκούραστο).



Το καλό είναι ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορείτε να τα αγοράσετε από ινστιτούτα και να επαναλάβετε σπίτι σας τη θεραπεία. Αν θέλετε να μάθετε που διανέμονται τα καλλυντικά Sothys ή να κάνετε μία από τις σπέσιαλ θεραπείες τους, όπως αυτή που έκανα εγώ, που θα σας πω παρακάτω, κάντε κλικ στα www.sothys.com, στο www.skoutasbeauty.gr, ή στη σελίδα της στο facebook sothys greece. Σε αυτές τις διευθύνσεις θα βρείτε και και link με το επίσημο δίκτυο των συνεργατών της Sothys στην Ελλάδα.

Εσείς γνωρίζετε τα Sothys;