Η αντίστροφη μέτρηση για την παραλία έχει ήδη αρχίσει – πολλοί από εσάς έχετε ήδη πάει για μπάνιο- και εμείς αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα σε λίγες μέρες για να χάσουμε πόντους, να σμιλέψουμε τη σιλουέτα μας και να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα. Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις πιο προηγμένες μεθόδους κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που έχουν άμεσα αποτελέσματα. Πλέον, η οριστική εξαφάνιση λίπους δεν αποτελεί μόνο χειρουργικό αποτέλεσμα αλλά μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και μέσω αναίμακτων και λιγότερο δαπανηρών μεθόδων.KESTOS 2

Πρόκειται για ένα νέο μηχάνημα με άμεσα αποτελέσματα σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Για την ακρίβεια, έχει τα καλύτερα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις λιγότερες συνεδρίες. Αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος και κάνει λιπογλυπτική. Με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης και ηχητικών κυμάτων χάνουμε πόντους σε σημεία του σώματος όπως κοιλιά, γλουτοί για τις γυναίκες και κοιλιά για τους άντρες από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πώς εφαρμόζεται:

Διοχετεύουμε ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας και επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα την ασφαλή και κυρίως αναίμακτη διάλυση του λίπους, μόνιμα, χωρίς πόνο.

Αποτελέσματα:

* Άμεσο χάσιμο πόντων

* Αδυνάτισμα – Μείωση Βάρους

* Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας

* Σύσφιξη – Τόνωση

* Ολιστικό Αδυνάτισμα

* Λεμφικό drainage

* Αποτοξίνωση

* Ανόρθωση γλουτών

* Αντιμετώπιση της χαλάρωσης της κοιλιάς

Κόστος: 55Ε
Διάρκεια συνεδρίας: 30-45 λεπτάCELLUDROP (Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΙΠΟΥΣ)
Αυτή η νέα τεχνική που λιώνει το λίπος με ραδιοσυχνότητες και το παγώνει με κρυολιπόλυση. «Στην κυριολεξία λιώνει το λίπος» λένε οι επιστήμονες του κέντρου Advanced Medical Aesthetics στην Columbia.
Πώς εφαρμόζεται: Η διαδικασία είναι απλή και δεν έχει παρενέργειες. Μια μεταλλική κεφαλή ακουμπάει τις πάσχουσες περιοχές και μεταδίδει συχνότητες που λιώνουν το λίπος. Η αίσθηση που έχουμε είναι μόνο η θερμότητα και το κρύο αντίστοιχα. Το λίπος αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό μέσα σε λίγες μέρες.

Αποτέλεσμα:
* Άμεσο χάσιμο πόντων σε λίγες μόνο επισκέψεις.

* Υπάρχει επίσης μια ενέργεια από τη διαφορά θερμοκρασίας που βοηθάει την αναπαραγωγή κολλαγόνου και τη σύσφιξη.
Κόστος: 80 Ε

Διάρκεια: 30’ (συνήθως απαιτούνται 6 επισκέψεις)ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ & ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Πρόκειται για μια νέα τεχνική που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Οι σφαίρες αυτές έχουν οπές και διεγείρουν την αιματική κυκλοφορία σε βαθύτερα στρώματα, κι έτσι αυξάνεται η προσκόμιση οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στο κύτταρο. Το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση του συνδετικού ιστού και η μείωση του όγκου των λιποκυττάρων.

Πώς εφαρμόζεται:

Πρώτα απλώνουμε έναν ορό που περιέχει L-καρνιτίνη, η οποία εγγυάται τη μεταφορά των λιπαρών οξέων μέχρι τα μιτοχόνδρια, και λιπολυτικούς παράγοντες. Αμέσως μετά κάνουμε μασάζ με τις ειδικές ξύλινες σφαίρες.
Αυτές δημιουργούν άμεσα υπεραιμία και αναγκάζουν τα κύτταρα να πάρουν περισσότερο οξυγόνο και κατά συνέπεια να αυξήσουν τις καύσεις στην περιοχή.

Αποτελέσματα :
* Άμεση βελτίωση της υφής του δέρματος και της όψης του πορτοκαλιού
* Μείωση πόντων και απομάκρυνση τοξινών
* Ευεξία και χαλάρωση
* Λεμφική παροχέτευση που βοηθήσει άμεσα στην κινητοποίηση των υγρών και στην αποτοξίνωση.
* Έντονη μικρο-κυκλοφορία με αποτέλεσμα την διάλυση της κυτταρίτιδας.
* Αύξηση του μεταβολισμού χάρη σε ένα συνδυασμό από βότανα, λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και μαύρο και κόκκινο πιπέρι

Κόστος: 60 Ε

Διάρκεια: 30’

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες την κ. Μαίρη Φιλιππαίου, αισθητικό –κοσμετολόγο και υπεύθυνη του ινστιτούτου MF Day Spa (www.mfdayspa.gr, τηλ. 210 9014211).

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: