Μία παγκόσμια μελέτη αποκάλυψε ποια προϊόντα έφεραν την επανάσταση στην καθημερινότητά μας. Μερικά από αυτά είναι το σίδερο ισιώματος μαλλιών, οι αντιγηραντική κρέμα, το σουτιέν push-up, το concealer ματιών, το ξυραφάκι μιας χρήσης, το καλσόν, το λιποζάν. Ωστόσο, σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα προϊόν που θα αλλάξει τα δεδομένα της περιποίησής μας.



Αλήθεια, πόσο συχνά χρησιμοποιούμε ενυδατική σώματος; Αν η απάντηση είναι «όχι και τόσο συχνά» ή «καθόλου», δεν είμαστε οι μόνες. Σύμφωνα με έρευνες, 2 στις 3 γυναίκες (δηλαδή το 43%) χρησιμοποιούν σποραδικά μία λοσιόν σώματος είτε λόγω έλλειψης δια­θέσιμου χρόνου είτε λόγω της λιπαρής αίσθησης που αφήνει στην επιδερμίδα.



50 χρόνια μετά το πρώτο υγρό ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, NIVEA Milk, έρχεται το πρώτο Conditioner Σώματος, ένα πρωτο­ποριακό προϊόν ενυδάτωσης της επιδερ­μίδας που σε 4 πολύ απλά και γρήγορα βήματα χαρίζει τέλεια ενυδάτωση και λεία επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. «Για τη μία στις τρεις γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν προϊόντα ενυδάτωσης, το Conditioner Σώματος είναι η τέλεια λύση», λέει η Anna Grassano, η Global Marketing Director της NIVEA Body. Ενυδάτωση λοιπόν μέσα στο ντους; Πράγματι, μετά από δικές μας δοκιμές, το NIVEA Conditioner Σώματος κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας την ενυδάτωσή μας σε μια εύκολη, γρήγορη και αυτονόητη διαδικασία, όπως το ντους.


Πώς λειτουργεί:


Η μοναδική φόρμουλα του ΝΙVEA Conditioner Σώματος είναι σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται μετά το αφρόλουτρο, σε βρεγμένη επιδερμίδα, μιας και η σύνθεσή του ενερ­γοποιείται με το νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμέ­νη, απαλή και μεταξένια χωρίς να αφήνει κολλώδη αίσθηση, πράγμα που μας επιτρέπει να ντυθούμε αμέσως μετά το σκούπισμα. Το NIVEA Conditioner Σώματος κυκλοφορεί σε δύο εναλλακτικές: για ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες, ανάλογα με τις ανάγκες της ενυδάτωσής μας.


Τα 4 βήματα του Conditioner Σώματος:


1. Ξεβγάζουμε το αφρόλουτρο


2. Εφαρμόζουμε το Conditioner Σώματος


3. Ξεβγάζουμε


4. Σκουπιζόμαστε, ντυνόμαστε, έτοιμες!


Έτσι τόσο απλά, χωρίς να σπαταλήσουμε χρόνο και ενέργεια, η επιδερμίδα μας γίνεται απαλή και βελούδινη.