Τώρα ανυπομονώ να μάθω το τρίτο μέρος του προγράμματος, το οποίο για να το λάβω πρέπει απαραιτήτως να τσεκάρω τι από αυτά έχω εφαρμόσει (γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ακολουθώ κατά γράμμα, όλες τις ασκήσεις, ιδίως το τρέξιμο κι εκείνες που πρέπει να τις κάνω στο δρόμο – παρ’όλα αυτά, βλέπω ικανοποιητικό αποτέλεσμα.)

Τσεκ λοιπόν στα 4 από τα 6 ασκήσεις που αφορούν την γυμναστική, τσεκ στις οδηγίες διατροφής, τσεκ και στα τιπς για την περιποίηση της επιδερμίδας μου, τα οποία είναι πολύ εφευρετικά, εύκολα και κυρίως αποτελεσματικά.

(Παρένθεση: Σε περίπτωση που έχετε κάνει παρασπονδίες και θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή, μπορείτε. Κάτω – κάτω στη σελίδα υπάρχει ένα εικονίδιο που κάνει refresh στο πρόγραμμά σας.)

Μπαίνοντας λοιπόν στο 4ο κομμάτι του προγράμματος μου, διαπιστώνω ότι οι νέες ασκήσεις γυμναστικής εστιάζουν περισσότερο στα σημεία που θέλω (ένα κίνητρο παραπάνω για να είμαι περισσότερο συνεπής αυτή τη φορά). Όσο για τη διατροφή μου, το μενού μου εμπλουτίζεται με δροσιστικά, λαχταριστά smoothies, με φρούτα, δημητριακά και γιαούρτι.

Επίσης, εισάγω στο διατροφολόγιό μου αμύγδαλα, και μπόνους μια λαχταριστή συνταγή τσάτνεϊ με κράνα, που ταιριάζει γάντι σ το χοιρινό κρέας, το λουκάνικο και τα ινδικά πιτάκια.

Στο κομμάτι περιποίηση, μόλις τελείωσα την Q10 Plus Goodbye Cellulite Gel – Cream κατά της κυτταρίτιδας και λέω να διατηρήσω τα αποτελέσματα με το Λάδι Σμίλευσης Q10 Plus

σε συνδυασμό με τη Συσφιγκτική Κρέμα Σώματος Q10 Plus, η οποία διεγείρει την ανανέωση κυττάρων.

Στο κομμάτι της περιποίησης, βρήκα δυο videos σχετικά με ένα τονωτικό μασάζ που διεγείρει τη λέμφο και διώχνει το πρήξιμο και τις τοξίνες πρόσωπο. Αντίο σακούλες και μαύροι κύκλοι!

Αποτελέσματα μετά από περίπου 30 μέρες:

* H ζυγαριά με δείχνει μείον 3 1/5 κιλά

* Έχασα 4 πόντους από την περιφέρεια

* Η κυτταρίτιδα έχει μειωθεί αισθητά

* Ξυπνάω πολύ εύκολα το πρωϊ και γενικότερα η ενέργειά μου έχει τονωθεί

Νεότερα σε δέκα μέρες πάλι!