«Οι διακοπές είναι μια περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Αλλά μην τρελαίνεστε με τις θερμίδες και μην περιστρέφετε ολόκληρες τις διακοπές σας γύρω από το θέμα του φαγητού. Αποφύγετε τους πειρασμούς τρώγοντας με μέτρο: να θυμάστε ότι η ποιότητα μετράει και όχι η ποσότητα. Για να επιβραδύνετε την κατανάλωση τροφής, να τρώτε αργά και να πίνετε άφθονο νερό ενδιάμεσα. Η αυτοπειθαρχία είναι επίσης, σημαντική, όταν καταναλώνετε ποτά: το υπερβολικό αλκοόλ δεν κάνει καλό στο συκώτι σας. Αυτές οι απαγορεύσεις ενδεχομένως να σας καταπιέζουν, γι’ αυτό πρέπει να θυμάστε ότι είστε εδώ για να διασκεδάσετε. Στην πραγματικότητα, το να βγαίνετε έξω και να περνάτε καλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε και να κάψετε μερικές θερμίδες που πήρατε καταναλώνοντας αυτές τις νόστιμες λιχουδιές.» Αυτά μου γράφει η Sarah, λες και διάβασε τη σκέψη μου.

Το τελευταίο μέρος του προγράμματός μου λοιπόν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ασκήσεις στο σπίτι εν ώρα λάντζας, παιχνίδια στην παραλία (διασκεδάζεις και γυμνάζεσαι), και tips για σφιχτούς κοιλιακούς. Στη διατροφή, ο star της εβδομάδας είναι το αντιοξειδωτικό και βιταμινούχο μπρόκολο. Έχει περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι και τόσο ασβέστιο όσο ένα ποτήρι γάλα, περισσότερες φυτικές ίνες από μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως και μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α που συντηρεί και αναδομεί τους ιστούς της επιδερμίδας. Είμαι τυχερή που μου αρέσει πολύ… Σε αντίθεση με τα ψάρια, που, η Sarah με συμβουλεύει επίσης να τρώω (τα μόνα που μου αρέσουν είναι ο τόνος και ο σολωμός).

Τέλος, στην περιποίηση, έχω έξυπνα tips για σύσφιξη με εναλλαγή ζεστού –κρύου νερού και video με οδηγίες για ένα τονωτικό μασάζ προσώπου πριν από τον βραδινό ύπνο. Στο σώμα, συνεχίζω την Συσφιγκτική Κρέμα Σώματος Q10 Plus, η οποία διεγείρει την ανανέωση κυττάρων .

και σκέφτομαι όταν τελειώσει να την αντικαταστήσω με τη Συσφιγκτική Λοσιόν Σώματος Q10 Plus, που είναι πιο λεπτόρρευστη και ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Αποτελέσματα

Σε γενικές γραμμές είδα πολύ μεγάλη βελτίωση τόσο στο σώμα και κυρίως στην ψυχολογία μου, και μου άρεσε πολύ που είχα κάποιον να με προσέχει ανά βδομάδα και να μου προτείνει κάτι καινούριο. Ένα τιπ ομορφιάς, μία συνταγή, εύκολες ασκήσεις γυμναστικής κ.ά.. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη μέχρι τώρα πορεία μου κάντε κλικ στα προηγούμενα άρθρα. Πάντως, νομίζω ότι από Σεπτέμβριο θα ξανακάνω τον ίδιο κύκλο προγράμματος (γιατί όχι;).
Αν κι εσείς αποφασίσετε να μπείτε στο Q10 Fit Club και να ακολουθήσετε το πρόγραμμά του, θα ήθελα πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σας και να ανταλλάξουμε γνώμες.
Καλές διακοπές!