Το ιδανικό concept

Οι celebrities που επενδύουν πολλά στην εμφάνισή τους χρυσοπληρώνουν ειδικούς που επιμελούνται τη διατροφή, τη γυμναστική και την περιποίησή τους και φυσικά τους στηρίζουν ψυχολογικά για να αντέξουν την καθημερινότητα. Ε, λοιπόν, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Και όμως ισχύει.

Η ειδικός

Μια διάσημη σύμβουλος σε θέματα fitness & lifestyle με πολλές επώνυμες πελάτισσες, η Sarah Maxwell σε συνεργασία με τη NIVEA αξιοποιώντας τη δημοφιλή σειρά προϊόντων Q10 Plus, που αντιμετωπίζουν το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση, έφτιαξαν το Q10 Fit Club: Ένα project που διαμορφώνει το προσωπικό μας πρόγραμμα μεταμόρφωσης. Και εξηγούμαι: Κάνοντας κλικ ΕΔΩ απαντάμε σε 15 απλές ερωτήσεις που αφορούν το χαρακτήρα και την καθημερινότητά μας. Στη συνέχεια, ανάλογα με τις απαντήσεις μας σχεδιάζεται το εξατομικευμένο πρόγραμμά μας, που αποτελείται από συμβουλές φυσικής κατάστασης και ασκήσεων γυμναστικής, επεξηγηματικές οδηγίες, διατροφή, tips περιποίησης αλλά και κάτι εξίσου σημαντικό: υποστήριξη και ενθάρρυνση σε όλη τη διαδικασία. Και όλα αυτά, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας, στις συνήθειές, στις ανάγκες μας, στην απαιτητική καθημερινότητά μας. Στόχος είναι να αποκτήσουμε καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία, με το δικό μας ρυθμό και με το δικό μας, προσωπικό τρόπο.

Όταν το δύσκολο γίνεται εφικτό

«Οι συμβουλές που έχω δημιουργήσει για το Q10 Fit Club δείχνουν πώς να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες, ακραία προγράμματα ασκήσεων ή διαταράσσοντας την ήδη πιεστική καθημερινότητά σας. Με το συνδυασμό αυτών των εύκολων, αποτελεσματικών, και πάνω απ’ όλα ρεαλιστικών συμβουλών με προϊόντα περιποίησης NIVEA, το σώμα σας θα λάβει μέγιστα οφέλη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά» Τάδε έφη η Sarah Maxwell.

Βάζουμε στοίχημα;

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ακολουθήσω το πρόγραμμα από τώρα και για ένα μήνα (ομολογώ ότι είμαι πολύ περίεργη να δω κατά πόσο «δουλεύει» το project). Μόλις απάντησα στο ερωτηματολόγιο (15 απλές ερωτήσεις) και αυτή τη στιγμή περιμένω από το Q10 Fit Club το προσωπικό μου πρόγραμμα. Κάθε δέκα μέρες σε αυτήν την ενότητα του site θα περιγράφω την εμπειρία μου, την πορεία του προγράμματος και τα αποτελέσματα. Και ο χρόνος ξεκινάει από τώρα. Τι λέτε; Το ξεκινάμε μαζί;