Λένε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μία γυναίκα….Τι θα συμβεί εάν το δούμε από την αντίθετη όψη; Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα βρίσκεται άραγε ένας υποστηρικτικός άντρας;

Ο Βrad Pitt αποδεικνύει έμπρακτα την αδιαμφισβήτητη αγάπη του για την Αngelina Jolie, γράφοντας ένα γράμμα το οποίο αναδύθηκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Η εγκυρότητα της επιστολής δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά εμείς τη δημοσιεύουμε ανεξάρτητα από τον αρχικό αποστολέα.

Γνήσια ή όχι, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από το πραγματικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από τη συγκινητική αυτή εξομολόγηση:

«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς αγχωμένη λόγω προβλημάτων στη δουλειά της, στην προσωπική της ζωή, ταραζόταν για τις αποτυχίες της και τις δυσκολίες της με τα παιδιά. Είχε χάσει 13 κιλά, ήταν 35 χρονών και ζύγιζε περίπου 40 κιλά.

Είχε αδυνατίσει υπερβολικά και έκλεγε συνεχώς. Εκείνη η γυναίκα, δεν ήταν ευτυχισμένη. Υπέφερε από ασταμάτητους πονοκεφάλους, πόνους στο στήθος και νευρόπονους στην πλάτη και στα πλευρά της. Ο ύπνος της δεν ήταν καλός, κατάφερνε να αποκοιμηθεί μόνο λίγο το πρωί και κουραζόταν πολύ εύκολα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης. 

Η ομορφιά της είχε φθαρεί, είχε κύκλους κάτω από τα μάτια της, είχε κλειστεί μέσα στο σπίτι της και σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό της. Αρνήθηκε προτάσεις για ταινίες και απέρριπτε οποιονδήποτε ρόλο. Είχα χάσει κάθε ελπίδα και πίστευα πως θα χωρίζαμε σύντομα….Αλλά ξαφνικά αποφάσισα να δράσω. Γιατί σκέφτηκα, ότι έχω την πιο όμορφη γυναίκα στη Γη.

Είναι το είδωλο της πλειοψηφίας των αντρών και γυναικών αυτού του πλανήτη, όμως εγώ ήμουν αυτός που είχα την θεόσταλτη ευκαιρία να κοιμάμαι δίπλα της, να την αγκαλιάζω. Προσπάθησα να της ανεβάσω το ηθικό με λουλούδια, φιλιά και κομπλιμέντα. Κάθε στιγμή και λεπτό της εκδήλωνα την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό που δημιουργούσε στη ζωή μου.

Ο λόγος της ύπαρξής μου, ήταν εκείνη.

Δημοσίως, μιλούσα μόνο για τη γυναίκα μου. Κάθε τι που έλεγα και έπραττα ήταν για αυτήν. Την επαίνεσα μπροστά στους κοινούς μας φίλους. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η γυναίκα μου ξανάνθισε. Άρχισε να συνέρχεται. Έγινε καλύτερη από ότι πριν. Πήρε κάποια κιλά, δεν είναι πλέον νευρική και εκνευρισμένη και αγαπιόμαστε  περισσότερο από ποτέ. Δεν είχα καμία ιδέα ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει τόσο δυνατά.

Και τότε συνειδητοποίησα ένα πράγμα: η γυναίκα είναι η αντανάκλαση του άντρα της.

Αν την αγαπήσεις μέχρι σημείου τρέλας, έτσι θα σε αγαπήσει κι αυτή.

Brad Pitt».