Με μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και γενικότερων παραφαρμακευτικών προϊόντων το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ένα απλό κλικ σας βάζει στην καρδιά της αγοράς.

Μέσα από χιλιάδες προϊόντα όλων των μεγάλων εταιρειών αλλά και μικρότερων εξειδικευμένων, που το κατάστημά μας αναζητά για εσάς, σας δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εξ αποστάσεως αγορών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και επτά ημέρες την εβδομάδα. Πάντα με τελικό αποδέκτη τον ικανοποιημένο καταναλωτή, δημιουργήσαμε το Pharmaville.gr ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο, ως προέκταση της φυσικής μας εγκατάστασης, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1986.

Μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά, με αντικαταβολή, με χρήση πιστωτικής κάρτας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και με πληρωμή στο κατάστημα μπορείτε άμεσα να παραγγείλετε και να παραλάβετε, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και αν βρίσκεστε, την παραγγελία σας, επωφελούμενοι από τις ανταγωνιστικές μας τιμές. Έχετε τώρα τη δυνατότητα από το σπίτι ή το γραφείο να αναζητήσετε το προϊόν της αρεσκείας σας, να ενημερωθείτε για τα οφέλη και τις ιδιότητες του και τέλος να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει με απλά και εύκολα βήματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ενημερωθείτε πρώτοι για τις προσφορές μας. Πλοηγηθείτε στη σελίδα μας και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, ή αναζητήστε το προϊόν που σας ενδιαφέρει!