1.Τα θέλουν τα κοπλιμέντα τους

Οι άνδρες, συνηθίζουμε να λέμε, παραμένουν παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ένα μπράβο, μια επιβεβαίωση του ανεβάοζυν πραγματικά το ηθικό. Άλλωστε, οι κρίσεις ηλικίας στους άνδρες είναι εξίσου έντονες και γι αυτό αναζητούν τη συνεχή αναγνώριση και τον αληθινό θαυμασμό των συζύγων τους – καμιά φορά και όχι μόνο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ή μεγάλες κινήσεις. Αρκεί το πρωί να του πείτε πόσο όμορφος είναι, αρκεί μια ερώτηση για το πόσο καλός ήταν στο project που είχε αναλάβει και πόσο σας βοήθησε η συμβουλή που σας έδωσε.

2. Μπορούν και να υποταχθούν

Μια παράμετρος του ανδρισμού είναι και η επίδειξη ισχύος. Η μυϊκή υπεροχή του που επιβάλλεται στην ευαίσθητη φύση μας! Στο ερωτικό παιχνίδι όμως οι κανόνες δεν είναι και τόσο αυστηροί. Όσο επιθυμούν να μας επιβάλλονται και να παραδινόμαστε άλλο τόσο τους αρέσει να αφήνονται στα χέρια και τις ορέξεις μας. Τους εξιτάρει να αισθάνονται το πάθος και το δυναμισμό μας ως αποτέλεσμα του πάθους που εκείνοι μας προκαλούν.

3. Η απόσταση ενώνει

Δεν χρειάζεται να τον κατηγορείτε κάθε φορά που σας λέει ότι θα πάει για καφέ με έναν φίλο του. Δεν σημαίνει ότι σας αποφεύγει ή ότι σας βαριέται αλλά είναι η φυσιολογική ανάγκη του καθενός – ανδρών, γυναικών – να επενδύουν στον προσωπικό τους χρόνο είτε αυτό είναι ποτό με την παρέα ή απλά τρέξιμο στο κοντινό πάρκο. Όσο τον ενθαρρύνεται για λίγο «εξωσυζυγικό» χρόνο τόσο θα σας εκτιμά και θα νιώθει κοντά σας.     

4. Και έτσι και αλλιώς

Πόσο σας αρέσει όταν είστε με μια απλή φόρμα και σας λέει ότι σας βρίσκει όμορφη. Πόσο σας αρέσει όταν απλά κάθεστε στον καναπέ και χαζεύετε τηλεόραση να σας επισημαίνει πόσο ωραία περνά μαζί σας. Πόσο σας αρέσει όταν ακούει με ενδιαφέρον και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια στην αφήγηση της ημέρας σας. Αυτό θέλει και εκείνος από εσάς. Να αισθάνεται ότι τον θέλετε, ότι τον επιθυμείτε κάθε στιγμή και όχι ότι τον βαριέστε ή ότι τον προσέχετε μόνο όταν βάζει το κουστούμι του ή σας ανακοινώνει την προαγωγή του. Τα μικρά καθημερινά κάνουν την διαφορά και κρατούν σταθερή τη σχέση σας.