Οι 6 τυχεροί του διαγωνισμού μας είναι οι:
Γιάννα Αργύρη
Χρυσούλα Καρακατσάνη
Μαρούλα Παπαδάκου
Δήμητρα Λινάρδου
Χριστίνα Λαργατζή
Ilias Rentis

Προσοχή! Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από τα γραφεία του περιοδικού Vita (Μιχαλακοπούλου 80). Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 9 Απριλίου μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη 16/4.

Το vita.gr και το σύγχρονο online κέντρο εξατομικευμένης γυναικείας αισθητικής Beauty Ηall έχει εξασφαλίσει για 6 τυχερούς, μοναδικές καλλυντικές κρέμες της WEYERGANS HIGH CARE AG.

Τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι 3 κρέμες ZIMT CREAM 250ml, αξίας 65,00 ευρώ έκαστη και 3 κρέμες STYLER CREAM 250ml, αξίας 65,00 έκαστη.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 31/3 και λήγει στις 7/4.

Στις 7/4 θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των 6 τυχερών που θα λάβουν από μια κρέμα WEYERGANS δώρο.

Τα δώρα του διαγωνισμού

Weyergans Zimt Cream: ένα ειδικό προϊόν για τη χρήση στο σπίτι, χρησιμοποιείται γενικά για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, όπου εμφανίζεται κυτταρίτιδα. Διεγείρει την αιματική κυκλοφορία και το μεταβολισμό του λίπους και αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα. Περιέχει εκχύλισμα κισσού, έλαια κανέλλας, τζίντζερ και φουντουκιού, καθώς και βιταμίνη Ε τα οποία είναι γνωστά για τις ιδιαίτερα καθαριστικές και αποτοξινωτικές τους ιδιότητες. Ο ιστός του δέρματος φαίνεται πιο απαλός και λεπτός, μετά από θεραπεία με τη χρήση της ZIMT CREAM. Άμεσο και ορατό αποτέλεσμα. Συσκευασία : 250ml

Weyergans Styler Cream: Η Styler Cream είναι μία ιδιαίτερα πλούσια κρέμα για την ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας. Ενδείκνυται για τη θεραπεία στο σπίτι και το ινστιτούτο και χρησιμοποιείται για τη γενική βελτίωση της εμφάνισης και της υφής του δέρματος, σε περίπτωση κυτταρίτιδας. Τα εκχυλίσματα του συμβάλλουν στη διέγερση της ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας και καθαρίζουν το δέρμα. Χρησιμοποιείται για τη πρόληψη ανάπτυξης της κυτταρίτιδας ή για τη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας κυτταρίτιδας. Περιέχει εκχυλίσματα από κισσό, arnica, κατιφέ και comfrey, καθώς και αζουλένιο και βιταμίνη Ε, τα οποία φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα. Αποτελεσματική σε περιπτώσεις που παρατηρείται αίσθημα κούρασης στα πόδια, εξαιτίας κυκλοφορικών προβλημάτων. Συσκευασία : 250ml

To e-shop Beauty hall

Προϊόντα, σειρές και θεραπείες, για την υγεία των μαλλιών, του προσώπου και του σώματος, για την ομορφιά, την ευεξία και την γοητεία κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας, βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο e-shop www.beauty-hall.gr. Κλινικά ελεγμένα, πιστοποιημένα και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά, τα προϊόντα του Beauty-hall έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν την ιδανική εξατομικευμένη και προσωποποιημένη φροντίδα σε κάθε γυναίκα.

Το Beauty-hall αποτελεί επίσης, εκτός από τον ιδανικό διαδικτυακό χώρο στον οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να βρει όλες τις εξειδικευμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς, έναν τόπο όπου κάθε μία από εμάς, θα μπορεί να έχει τις συμβουλές ενός επαγγελματία αισθητικού, πλαστικού χειρούργου, διαιτολόγου και διατροφολόγου, να μοιράζεται το πρόβλημα που την απασχολεί και να δέχεται την εξατομικευμένη φροντίδα που χρειάζεται, τελειοποιώντας κάθε πτυχή της γοητείας της από την κορυφή μέχρι και τα νύχια.

Γίνετε κι εσείς, σήμερα, μέλος του κόσμου του Beauty-hall, ανακαλύψτε τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς και αφήστε τους ειδικούς να αναδείξουν τον ωραιότερό σας εαυτό.

Κάντε Like στη σελίδα του beauty-hall στο Facebook και ενημερωθείτε για τα νέα του κόσμου της ομορφιάς.