Υλικά για 2 άτομα·         400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους·         100 γρ. ελαιόλαδο·         100 γρ. οξύμελι·         20 γρ σχοινόπρασο·         20 γρ. μαϊντανός·         20 γρ. μυρώνιαΕκτέλεση: Λαδώνετε και αλατίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την πέστο. Ψιλοκόβετε τα μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και το οξύμελι, ανακατεύετε το μείγμα και περιχύνετε με αυτό τα ζεστά μανιτάρια.

Δείτε επίσης: