Είναι γεγονός! Ο 52χρονος ηθοποιός είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία και η γυναίκα που τον έπεισε να δει με άλλο μάτι την δέσμευση ακούει στο όνομα Amal Alamuddin, είναι βρετανικής καταγωγής, 36 ετών και δικηγόρος.

Εκείνη ειδικεύεται στα διεθνή και ανθρώπινα δικαιώματα και εκείνος είναι ενεργός ακτιβιστής για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους χωρίς παράλληλα να κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει τον έρωτα του. Η πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Λονδίνο.

  

Ο George Clooney υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Talia Balsam (1989-1993) ενώ είχε δεσμό, μεταξύ άλλων, με τις Sarah Larson, Elisabetta Canalis και Stacy Keibler.

Ο εκπρόσωπος του Clooney, Stan Rosenfield, δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την είδηση. Δήλωσε μάλιστα στην Post ότι δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με την προσωπική ζωή του ηθοποιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, έγκυρη πηγή αναφέρει ότι ο Clooney και η Amal απολάμβαναν το δείπνο τους την περασμένη εβδομάδα σε εστιατόριο του Λ. Άντζελες συντροφιά με το φιλικό τους ζευγάρι και στο χέρι της Amal έλαμπε το μονόπετρο της.