Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Χριστίνα Καπλάνη

Λούση Σαρκισσιάν

Όλγα Καραηλία

Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail για τις λεπτομέρειες της παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

Νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν; Δεν ξέρετε πώς να εκφράσετε τις ανάγκες σας; Καταλήγουν οι συζητήσεις σας σε καβγάδες;

Το vita.gr αναγνωρίζοντας ότι η επικοινωνία είναι η σημαντικότερη τέχνη και η ικανότητα που πρέπει να κατέχει ένας άνθρωπος για μια ευτυχισμένη ζωή, προσφέρει σε τρεις (3) τυχερούς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Μη- βίαιης επικοινωνίας» με εισηγήτρια την κ. Μαρία Ζαπίτη. Non-Violent Communicator Instructor. Πρόκειται για ένα δώρο συνολικής αξίας 450 ευρώ.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 29 Απριλίου και λήγει στις 6 Μαΐου οπότε και θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των τριών νικητών. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο vita.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

«Μη βίαιη επικοινωνία»

Η «Μη Βίαιη Επικοινωνία» είναι ένα σύστημα επικοινωνίας εμπνευστής του οποίου είναι ο Marshall B. Rosenberg. Η κεντρική ιδέα είναι ότι μπορεί εν αγνοία μας, να ασκούμε λεκτική βία στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους ανθρώπους. Και η βία γεννά περισσότερη βία. Έτσι όταν μιλάμε στους άλλους με συγκεκριμένο τρόπο, όχι μόνο δεν ακούν αυτά που θέλουμε να τους πούμε, αλλά καταλήγουμε να αποξενωνόμαστε από εκείνους και τους εαυτούς μας.

Η Μη-Βίαιη επικοινωνία δεν είναι μία τεχνική με την οποία χειραγωγούμε κάποιον, αλλά ένας τρόπος να κάνουμε τη ζωή μας και τις ζωές των ανθρώπων γύρω μας πιο εύκολη και αρμονική. Με έναν εκπληκτικό τρόπο εκτονώνει και λύνει μία πιθανή σύγκρουση με τον σύντροφο, κάποιον πρώην, έναν φίλο ή και κάποιον από τον εργασιακό χώρο. Χωρίς επίθεση και κριτική διάθεση, φέρνουμε τους άλλους πιο κοντά μας αντί να τους απομακρύνουμε.

Info

Πότε
Σάββατο 10 Μαϊου 16:00 – 20:00

Κυριακή 11 Μαϊου 11:00 – 20:00 (2ωρο μεσημεριανό διάλειμμα 14:00 – 16:00)

Πού

TIN PAN ALLEY, Τουρναβίτου 6, Πλατεία Ασωμάτων (Μετρό: Σταθμός Θησείο, Τραμ: Αγ. Ασώματοι), 210 3210158, info@tinpanalley.gr, www.tinpanalley.gr

Πόσο

Τιμή κατ’ άτομο 150 ευρώ, Τιμή για ζευγάρι 240 ευρώ