Ο λόγος για την 44χρονη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Aniston, η οποία πρόσφατα απέκτησε το δικό της αστέρι στη διάσημη «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλιγουντ. Ο χωρισμός της με τον Brad Pitt το 2005 την πλήγωσε, ενώ απασχόλησε για καιρό τα σκανδαλοθηρικά έντυπα. Σήμερα, αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Justin Theroux, δηλώνει ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Στο πιάτο της
«Προτιμώ τα γεύματα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και λαχανικά, τρώω ελάχιστους υδατάνθρακες, ενώ αποφεύγω τα λιπαρά και το πρόχειρο φαγητό. Τρώω συχνά σολομό, πράσινα λαχανικά, φακές και κινόα».

Οι παρασπονδίες
«Σε ειδικές περιστάσεις ή όταν λαχταρήσω να φάω κάτι που δεν είναι υγιεινό, αφήνω τον εαυτό μου να το απολαύσει, αλλά την επόμενη ημέρα κάνω γυμναστική για να κάψω τις θερμίδες».

Η γυμναστική
«Κάνω 40΄ αεροβική, 5-6 ημέρες την εβδομάδα, γιόγκα 3 φορές την εβδομάδα και 1 φορά πιλάτες. Το μυστικό για ωραίο κορμί είναι να συνδυάζεις διαφορετικά είδη ασκήσεων».

Σέξι
«Νιώθω σέξι φορώντας τα τζιν και τα T-shirt του καλού μου».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Το μότο της
«Μην κάνεις σχέδια, δημιούργησε επιλογές».

Η απόκτηση παιδιού
«Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά. Ήθελα, θέλω και θα κάνω οικογένεια. Δεν θα αρνηθώ αυτή την εμπειρία λόγω καριέρας. Απλώς, με εμπνέουν οι γυναίκες που συνδυάζουν με επιτυχία και τα δύο».

Η απόλυτη αγάπη, ο σκύλος
«Μόνο με έναν σκύλο μπορείς να αναπτύξεις μια αγάπη άνευ όρων. Ενθουσιάζεται από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις σπίτι και δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε μέρα. Επιπλέον, είναι πάντα πιστός».

Οι σχέσεις
«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε μία σχέση που δεν στηρίζεται στην ισότητα, τη γενναιοδωρία, την ακεραιότητα, την ευγένεια και το χιούμορ».