Είναι απολαυστικό κι εύκολο στην εφαρμογή, έχει πλούσια υφή που αγκαλιάζει το δέρμα και διευκολύνει το μασάζ ενώ το δροσερό, καλοκαιρινό άρωμά του αναζωογονεί τις αισθήσεις και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν ξεκούραστο ύπνο: σε αυτό συμφώνησαν ομόφωνα το 99% των γυναικών που είχαν την τύχη να τεστάρουν πρώτες το Cellu Slim Night της Elancyl.

Τα εργαστήρια της Elancyl, της πρωτοπόρου εταιρείας στο αδυνάτισμα, συνδύασαν το φυτικό εκχύλισμα κεκρόπιας, της καφεΐνης και το booster GP4G, πετυχαίνοντας μια δραστική συνταγή αδυνατίσματος. Ωστόσο, το Cellu Slim Night της Elancyl πάει την υπόθεση «αδυνάτισμα στο σπίτι» ένα βήμα παραπέρα, και το μετατρέπει σε μια τελετουργική ολιστική φροντίδα νύχτας, που ισοδυναμεί με μια πολυτελή θεραπεία σε ένα spa.

H σύνθεση του Cellu Slim Night περιέχει έλαια καρθάμου και νυχτολούλουδου, συστατικά διευκολύνουν το μασάζ και συσφίγγουν το δέρμα, γλυκερίνη που ενυδατώνει σε βάθος, και εκχύλισμα κισσού που κάνει αποσυμφόρηση και απομακρύνει τις τοξίνες της επιδερμίδας.

Πώς εφαρμόζουμε το αδυνατιστικό μας;
Οι φυσιοθεραπευτές μάς δείχνουν τη σωστή εφαρμογή του
Cellu Slim Night

1

2

3

Οι τεχνικές είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να διεγείρουν τη μικρο-κυκλοφορία και να βελτιώνουν τη λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθούμε την πρωτοποριακή εταιρεία Elancyl και στο facebook (https://www.facebook.com/elancyl.gr?fref=ts)