Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν καλά ότι το Μουντιάλ σημαίνει ένα καλοκαίρι με τους συζύγους, τους συντρόφους και σχεδόν κάθε άλλο αρσενικό που γνωρίζουν, κολλημένους σε μια οθόνη τηλεόρασης.

Και φαίνεται ότι οι γυναίκες πράγματι θα έχουν πολύ λιγότερη προσοχή από τη μεριά των συντρόφων τους, καθώς οι δυο στους πέντε άνδρες παραδέχονται ότι θα απορρίψουν μια ερωτική βραδιά προκειμένου να μη χάσουν τον σημερινό αγώνα Μεξικό- Καμερούν στις 19:00 και αυτόν Ισπανίας – Ολλανδίας στις 10.00, αλλά και τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με νέα έρευνα ακόμη και αν οι άνδρες παρασυρθούν σε ερωτοτροπίες το 42% αυτών ομολογούν ότι θα κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να προλάβουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ενώ το 27% θα σκέφτονται το παιχνίδι και τις φάσεις που χάνουν, την ώρα του σεξ.

Επειδή, όμως, με λίγη καλή διάθεση, πάντα βρίσκεται λύση το 37% των ανδρών δηλώνουν ότι δεν θα απορρίψουν την ερωτική προσφορά της συντρόφου τους, αρκεί να μείνει ανοιχτή η τηλεόραση!

Πάθος, ενθουσιασμός, απόδοση… Καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ανεβάζει το θερμόμετρο του καλοκαιριού, τα παραπάνω χαρακτηριστικά μάλλον θα συνδεθούν σχεδόν αποκλειστικά με την στρογγυλή θεά τουλάχιστον για τα 90΄ των αγώνων, καθώς οι περισσότεροι άνδρες σύμφωνα με τη σχετική δημοσκόπηση 2.000 ανδρών για λογαριασμό της Durex, θα βρουν δικαιολογίες να αποφύγουν το σεξ.

Κι ενώ οι ειλικρινείς θα πουν απλά «θέλω να παρακολουθήσω τον αγώνα», στο τοπ 5 των δικαιολογιών που θα ακούσουν οι σύντροφοί τους ανήκουν και οι εξής: «με πονάει η πλάτη μου», «είμαι κουρασμένος», «έχω πονοκέφαλο», «δούλευα μέχρι αργά…».

Εάν όμως διασφαλιστεί ότι μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, η προσοχή των ανδρών θα στραφεί και πάλι στη σύντροφό τους, τότε δεν θα υπάρξουν πέναλτι!

Για το πρόγραμμα του Μουντιάλ, πατήστε εδώ