Σεπτέμβριο γνωρίστηκαν, Απρίλιο της έκανε πρόταση. Ο Κλούνι είναι ερωτευμένος, έτοιμος να παντρευτεί και καθόλου πλέον δεν το κρύβει.

Στην προχθεσινή φιλανθρωπική βραδιά, όπου το ζευγάρι πραγματικά έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία, ο γνωστός ηθοποιός ομολόγησε ότι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την Αμάλ και μάλιστα στην Ιταλία.  

Ο Κλούνι, εδώ και χρόνια, έχει αποκτήσει μια κατοικία στην λίμνη Κόμο αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που επέλεξε αυτή τη χώρα για το γάμο – να θυμίσουμε ότι οι άδειες του γάμου είχαν βγει στο Λονδίνο.        

«Στην Ιταλία γνώρισα την όμορφη μέλλουσα σύζυγο μου με την οποία και θα παντρευτώ σε μια-δυο εβδομάδες στην Βενετία» δήλωσε στο περιοδικό People. Και αυτό ήταν το λιγότερο. Ο ερωτευμένος Κλούνι απευθύνθηκε στην αγαπημένη του από το βάθρο όπου μιλούσε στην σχετική εκδήλωση λέγοντας της «σε αγαπώ πάρα πολύ».

Φήμες λένε ότι η Αμάλ – την οποία πολύ συμπαθούμε καθώς θα πρωτοστατήσει για την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα – επισκέπτεται συχνά τον οίκο McQueen προφανώς για να επιλέξει το νυφικό της.

Μάλιστα,  η μητέρα της Αμάλ βρέθηκε τον Ιούνιο στην Βενετία για να διευθετήσει όλα τα νομικά μέτρα που απαιτούνται ώστε ένθερμοι θαυμαστές και παπαράτζι να μείνουν μακριά από την τελετή.