Σεπτέμβριο γνωρίστηκαν, Απρίλιο της έκανε πρόταση. Ο Κλούνι είναι ερωτευμένος, έτοιμος να παντρευτεί και καθόλου πλέον δεν το κρύβει.

Στην προχθεσινή φιλανθρωπική βραδιά, όπου το ζευγάρι πραγματικά έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία, ο γνωστός ηθοποιός ομολόγησε ότι ανυπομονεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με την Αμάλ και μάλιστα στην Ιταλία.  

Ο Κλούνι, εδώ και χρόνια, έχει αποκτήσει μια κατοικία στην λίμνη Κόμο αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που επέλεξε αυτή τη χώρα για το γάμο – να θυμίσουμε ότι οι άδειες του γάμου είχαν βγει στο Λονδίνο.        

«Στην Ιταλία γνώρισα την όμορφη μέλλουσα σύζυγο μου με την οποία και θα παντρευτώ σε μια-δυο εβδομάδες στην Βενετία» δήλωσε στο περιοδικό People. Και αυτό ήταν το λιγότερο. Ο ερωτευμένος Κλούνι απευθύνθηκε στην αγαπημένη του από το βάθρο όπου μιλούσε στην σχετική εκδήλωση λέγοντας της «σε αγαπώ πάρα πολύ».

Φήμες λένε ότι η Αμάλ – την οποία πολύ συμπαθούμε καθώς θα πρωτοστατήσει για την επιστροφή των Μαρμάρων στην Ελλάδα – επισκέπτεται συχνά τον οίκο McQueen προφανώς για να επιλέξει το νυφικό της.

Μάλιστα,  η μητέρα της Αμάλ βρέθηκε τον Ιούνιο στην Βενετία για να διευθετήσει όλα τα νομικά μέτρα που απαιτούνται ώστε ένθερμοι θαυμαστές και παπαράτζι να μείνουν μακριά από την τελετή.

Ακολουθήστε το στο Google News