Η 36χρονηγλυκιά δικηγόρος και ο 53χρονος γοητευτικός ηθοποιός είπαν το μεγάλο ναι τα Σάββατο στο μεγαλοπρεπές  ξενοδοχείο Aman Canal Grande στη Βενετία, με τον Κλούνει να δείχνει πραγματικά χαρούμενος και πανευτυχής αδιαφορώντας για τους εκατοντάδες παπαράτσι – τους οποίους δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά ούτε το ταχύπλοο της αστυνομίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο Κλούνει για να πάει να συναντήσει την μέλλουσα γυναίκα του στο ξενοδοχείο Aman απολάμβανε χαλαρός τη σαμπάνια του με φίλους στο πεντάστερο ξενοδοχείο  Cipriani ενώ και πάνω στο ταχύπλοο δεν σταματούσε να χαιρετά και να χαμογελά στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Όπως λέγεται, μάλιστα, τότε ήταν που κάποιος του φώναξε «αλήθεια συμβαίνει Τζωρτζ» και εκείνος αφού κοίταξε το ρολόι του απάντησε χαρακτηριστικά «έφτασε η ώρα».

Δυστυχώς, η Αμαλ ως νυφούλα δεν παρουσιάστηκε πουθενά. Την τελευταία φορά που την απαθανάτισε ο φακός στεκόταν όλο χαρά δίπλα στον Κλούνει φορώντας ένα πολύ κομψό, ριγέ Dolce & Gabbana φόρεμα. Μάρτυρες λένε ότι στο αεροδρόμιο του Μιλάνου μεταξύ άλλων αποσκευών ήταν και μια Stella McCartney τσάντα.  

Ο επί χρόνια εκπρόσωπος τύπου του Τζωρτζ επιβεβαίωσε επίσημα το γάμο περίπου δυόμιση ώρες μετά την τέλεση του. Και οι φήμες που ήθελαν  κουμπάρο τον σύζυγο της Σίντι Κρόφορντ,  Rande Gerber, επιβεβαιώθηκαν επίσης.

Μένει να επιβεβαιωθεί να όντως το ζευγάρι θα προχωρήσει σε διπλή τελετή, όπως εδώ και καιρό φημολογείται. Πάντως, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των αρχών της Βενετίας σήμερα, Δευτέρα, θα κλείσουν 50 μέτρα κατά μήκος του Grand Canal κοντά στο Cavalli Palace του 16ου αιώνα – μια περιοχή που χρησιμοποιείται  για τελετές πολιτικών γάμων – για δυο ώρες επικαλούμενες το  γάμο του αστέρα του Χόλιγουντ.  Η Cavalli Palace βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Aman.

Ο τραγουδιστής Bono και η σύζυγός του ήταν μεταξύ των αφίξεων αργά το Σάββατο, μαζί με το ξάδελφο του Κλούνει  Miguel Ferrer, Ellen Barkin, Anna Wintour,  Richard Kind, John Krasinski, Emily Blunt, Bill Murray και Matt Damon. Φήμες θέλουν ανάμεσα στους 150 καλεσμένους να είναι και ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, η Sandra Bullock και ο Andrea Bocelli.

Την Κυριακή το ζευγάρι ξαναβγήκε για βόλτες στα βενετικά κανάλια δείχνοντας εντέχνως τις βέρες τους και απολαμβάνοντας την πρώτη τους μέρα ως παντρεμένοι – παρά το γεγονός ότι το πάρτυ του γάμου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι εορτασμοί βεβαίως είχαν ξεκινήσει από την Παρασκευή. Το μπάτσελορ πάρτυ της Αμάλ πραγματοποιήθηκε στο Aman Resort όπου είχε οργανωθεί έ δείπνο στην δεύτερο όροφο.  Λέγεται ότι η Αμάλ φορούσε ένα φόρεμα του Alexander McQueen σε κόκκινες και  μαύρες αποχρώσεις.  Ο Κλούνει και οι φίλοι του δείπνησαν στο αγαπημένο του εστιατόριο Da Ivo.

Πηγές αναφέρουν ότι το γαμήλιο ταξίδι τους  έχει προγραμματισθεί για το Μαρόκο.