ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TIPS ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΟΠΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΨΗ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΩΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ; ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ, ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα ότι η σόδα αυξάνει το αίσθημα του κορεσμού. Επομένως, δε συστήνεται ως προϊόν που συμβάλλει στη ρύθμιση του βάρους.

 

Ακολουθήστε το στο Google News