Για γονείς που παίρνουν το διά βίου αυτό ρόλο τους σοβαρά και με σεβασμό, αλλά και εξίσου σοβαρά θυμούνται πως και οι ίδιοι έχουν μέσα τους ένα παιδί, δημιουργείται η πιο όμορφη περιπέτεια, εκείνη του να μεγαλώνεις με χαμόγελο (μαζί με) τα παιδιά σου.

Στη χάραξη αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας, γεμάτης από εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή παιδιών και ενηλίκων για πάντα, είναι ώρα να εφοδιαστούμε με την σπουδαία πληροφορία πως ο χάρτης δεν είναι προδιαγεγραμμένος, αλλά τον χτίζει ο καθένας κάθε στιγμή σύμφωνα με τις προβολές, τις εμπειρίες, τις πεποιθήσεις, τα συναισθήματα και τους στόχους και τα όνειρά του.

Δημιουργούμε τον κόσμο όπου θέλουμε να ζούμε. Μαθαίνοντας αρχικά ποιοι είμαστε οι ίδιοι και έπειτα ποιοι θέλουμε να γίνουμε.

Επειδή στα παιδικά μαξιλάρια χωράνε τα πιο μεγάλα όνειρα, μαθαίνουμε πως θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας και τη μεταξύ μας σχέση μαζί τους, να έχουν πάντα γόνιμο έδαφος για να ανθίσουν τα όνειρα αυτά, κάθε μέρα και πιο πολύ. Στη ζωή χρειάζεται να θυμόμαστε και να παίζουμε, άλλωστε κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες μαθαίνουμε…

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τρίτη 09 Δεκεμβρίου στo café Amaryllis (Δ. Κυριακού 15, Κηφισιά), σας παρουσιάζουμε σε γιορτινό κλίμα το πρωτοποριακό σύστημα NLPlay® που σχεδίασε η co/founder των Motivation Labs και Motivator Μαριάννα Αντωνακάκη και συστήνεται ως ένα βιωματικό, διασκεδαστικό και αυτογνωστικό παιχνίδι.

Μια πρωτότυπη μέθοδος που περιλαμβάνει δοκιμασμένα και εγκεκριμένα συστήματα προσωπικής εξέλιξης, επιτυχίας και ενίσχυσης δεξιοτήτων, καθώς και μια σειρά από σχεδιασμένα εργαλεία, παιχνίδια, Fun Labs και Workshops για παιδιά, γονείς, εφήβους, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Βάλτε το ανοιχτόμυαλο χαμόγελο και πολλή περιέργεια και ελάτε να γνωριστούμε.

Ανοιχτή συζήτηση, διαδραστικός διάλογος, παρουσίαση του πρωτοποριακού συστήματος NLPlay® καθώς και live demo κάποιων βασικών εργαλείων του συστήματος και εξήγηση των πιστοποιημένων επιστημονικών πλαισίων που χρησιμοποιεί είναι μέρος της ατζέντας για το βράδυ της Τρίτης.

* Γενική είσοδος 10 ευρώ, όπου περιλαμβάνεται ζεστό ρόφημα ή καφές και χειροποίητα γλυκά από τον Pastry Chef του café Amaryllis.

Motivation Labs, www.motilabs.com | info@motilabs.com | facebook.com/nlplay