Ο Ιανουάριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να θέσουμε καινούργιους στόχους, να δοκιμάσουμε προγράμματα που θα τονώσουν τη φυσική μας κατάσταση και να καταρρίψουμε νέα όρια στην προπόνησή μας. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή Nike+ Training Club App προσφέρει νέες δυνατότητες και παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια προπόνηση που δημιουργήθηκε από αθλήτριες και στοχεύει να βοηθήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να συνδεθούν με τη δική τους κοινότητα fitness για να πετύχουν τους νέους προσωπικούς στόχους τους για το 2015!

«Η εφαρμογή Nike+ Training Club συνδέει την κοινότητα των αθλητριών μας με έναν μοναδικό τρόπο», λέει η Kerri Hoyt-Pack, VP of Brand Marketing, Nike Women. «Οι γυναίκες θα μπορούν τώρα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του Nike Sport Feed, έχοντας τη δυνατότητα να οργανώνουν ομαδικές προπονήσεις στην περιοχή τους, αλλά και να ενθαρρύνουν άλλες αθλούμενες ανά τον κόσμο», συμπληρώνει. Παρακολουθήστε το βίντεο με την παρουσίαση της αναβαθμισμένης εφαρμογής Nike+ Training Club: http://youtu.be/P7-5HDG7yMc

NIKE SPORT FEED: Ο απόλυτος οδηγός fitness
Η εφαρμογή Nike+ Training Club παρουσιάζει νέους, ευκολότερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να συνδεθεί μια αθλήτρια με φίλες της, να τις ενθαρρύνει, αλλά και να μοιραστεί μαζί τους τις επιτυχίες και τους στόχους της. Το ολοκαίνουριο Nike Sport Feed την βοηθά να διατηρήσει επαφή με τις φίλες της, αλλά και με την ευρύτερη κοινότητα της εφαρμογής N+TC. Για παράδειγμα, όταν μία χρήστης κοινοποιεί ότι ολοκλήρωσε την προπόνησή της, οι φίλες της μπορούν να την «συγχαρούν», αλλά και να κάνουν κλικ στη συγκεκριμένη προπόνηση για να την δοκιμάσουν και οι ίδιες. Το Nike Sport Feed περιλαμβάνει τις προπονήσεις της εβδομάδας και φωτογραφίες των χρηστών.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή N+TC περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ με προηγμένη πλοήγηση. Το προφίλ μπορεί να παρακολουθεί τη βαθμολογία NikeFuel του χρήστη, να προβάλει ενημερώσεις για τις φίλες του χρήστη, σημειώσεις σχετικές με τις προπονήσεις, αλλά και την πρόοδο σε κάθε πρόγραμμα. Η βελτιωμένη διάταξη της αρχικής οθόνης διευκολύνει τόσο τη μετάβαση στην αγαπημένη προπόνηση κάθε χρήστη, όσο και τον εντοπισμό νέων προπονήσεων.

Το sharing γίνεται κίνητρο
Με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν από τις αθλήτριες, οι χρήστες της εφαρμογής N+TC που κάνουν share τις προπονήσεις τους περισσότερο από μία φορά κατά τον πρώτο μήνα χρήσης της εφαρμογής, κάνουν 80% περισσότερες προπονήσεις τον συγκεκριμένο μήνα. Για να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, η ομάδα ενίσχυσε τις δυνατότητες κοινής χρήσης της εφαρμογής για να κάνει το sharing ακόμη πιο εύκολο και διασκεδαστικό.

Η εφαρμογή N+TC παρέχει τη δυνατότητα κοινής χρήσης των φωτογραφιών τόσο στο Instagram, όσο στο Facebook και το Twitter. Οι αθλήτριες μπορούν να τραβούν φωτογραφίες, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνησή τους και να επιλέγουν από μια μεγάλη γκάμα από διασκεδαστικές σφραγίδες για να τις κάνουν share.

NTC TABATA TONED: Νέα τάση στο fitness
Στην αναβαθμισμένη εφαρμογή περιλαμβάνεται η νέα προπόνηση NTC Tabata Toned, η οποία παρουσιάζει έξι κορυφαίες αθλήτριες διεθνούς επιπέδου που δείχνουν πώς αντιμετωπίζουν τις πιο εντατικές προπονήσεις για κορυφαία αποτελέσματα. Κάθε επιπέδου αθλήτρια που θέλει να ακολουθήσει νέους τρόπους εκγύμνασης, μπορεί να κάνει την προπόνηση των παρακάτω κορυφαίων αθλητριών:

Leticia Bufoni, κάτοχος χρυσού μεταλλίου στο skateboard

Marlen Esparza, παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στο μποξ

Morgan Lake, δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στις νεάνιδες, στο έπταθλο και το άλμα εις ύψος

Kyah Simon, παίκτρια ποδοσφαίρου παγκόσμιας κλάσης

Lea Wallace, τέσσερις φορές μέλος της ομάδας στίβου NCAA All-American

Michelle Wie, πρωταθλήτρια του U.S. Open γυναικών στο γκολφ

Η προπόνηση Tabata δημιουργήθηκε αρχικά για αθλήτριες κορυφαίου επιπέδου, προκειμένου να τις βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους μέσα από μια αποτελεσματική προπόνηση. Σε μια προπόνηση Tabata, οι αθλήτριες χρησιμοποιούν ένα εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων σε ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται για αρκετούς γύρους. Το αποτέλεσμα είναι μια προπόνηση που ενεργοποιεί το αναερόβιο σύστημα και βοηθάει στη βελτίωση του συντονισμού ολόκληρου του σώματος για άριστη φυσική κατάσταση και μέγιστες επιδόσεις.

Κάθε κίνηση στη 12λεπτη προπόνηση NTC Tabata Toned είναι ένας συνδυασμός έξι βασικών κινήσεων που είναι σταθερές σχεδόν σε κάθε άθλημα ή προπόνηση: ώθηση, έλξη, ταλάντωση, βαθύ κάθισμα, λύγισμα και περιστροφή.

Οι βασικές αυτές κινήσεις δημιουργήθηκαν με βάση δεδομένα που προέκυψαν από κορυφαίους προπονητές της Nike. Με την προπόνηση NTC Tabata Toned το σώμα γυμνάζεται εξολοκλήρου, αφού οι κινήσεις βοηθούν στην καύση του λίπους και στη μυϊκή τόνωση.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την προπόνηση NTC Tabata Toned http://youtu.be/zBaH65-KvN8

NIKE TRAINING CLUB

Το Nike Training Club είναι μια παγκόσμια κοινότητα fitness για γυναίκες που εκφράζονται μέσα από την κίνηση και την προπόνηση. Βασίζεται στη δέσμευση της Nike να εμπνέει και να βοηθάει τις αθλήτριες μέσα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εμπειρία της.

Η εφαρμογή N+TC App συνιστά τη ψηφιακή καρδιά της κοινότητας, ενώνοντας τα μέλη της οπουδήποτε κι αν προπονούνται. Η εφαρμογή καλύπτει κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Οι αθλήτριες μπορούν να επιλέξουν προγράμματα τεσσάρων εβδομάδων ή κάποια συγκεκριμένη άσκηση προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους, να παραμείνουν αδύνατες, γυμνασμένες και δυνατές.

Η εφαρμογή N+TC περιλαμβάνει περισσότερες από 100 προπονήσεις και διατίθεται δωρεάν σε iOS και Android.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το: http://news.nike.com/news/new-nike-training-club-app-update-inspires-athletes-for-the-new-year