Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα αφιερώματά του, το inatural, από τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και για 2 ολόκληρες εβδομάδες, μας καλεί να ανακαλύψουμε… ξανά την Korres. Μια πραγματικά ξεχωριστή μάρκα που βασίζεται αποκλειστικά σε Ελληνικά βότανα και έχει κατακτήσει τον κόσμο. Δείτε αναλυτικά τι σας περιμένει στο inatural και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε με super εκπτώσεις και μια κλήρωση έκπληξη.

  • Korres Center: Βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα νέα προϊόντα, αλλά και τα Top Sellers της εταιρείας σε μια σελίδα, σωστά κατηγοριοποιημένα!
  • Εκπτώσεις 35%: Από 2 έως 16 Φεβρουαρίου, όλα τα προϊόντα θα διατίθενται με έκπτωση 35%!
  • Κουπόνι 5€: Κάθε παραγγελία άνω των 50€ δικαιούται άμεση έκπτωση 5€. Θα πρέπει να εισάγετε το κουπόνι KORRES4U!

Όσο για την κλήρωση έκπληξη, με την ολοκλήρωση των αγορών σας, συμμετέχετε αυτόματα στον εξής διαγωνισμό: Μια ολοκληρωμένη περιποίηση από εξειδικευμένο Hair Colorist της Korres στο σπίτι σας, που περιλαμβάνει Styling και Βαφή με την μοναδική Argan Oil Advanced Colorant από τον συνεργάτη της Korres, εντελώς δωρεάν!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε τη νέα σειρά, που μόλις κυκλοφόρησε, για Ενυδάτωση και Θρέψη Προσώπου Almond Blossom, την περίφημη Μάσκα Ύπνου με Άγριο Τριαντάφυλλο, την απίθανη Βαφή Μαλλιών με λάδι Argan ή την κλασσική Σειρά με Μαύρη Πεύκη για Σύσφιξη και Αντιγήρανση.