Τα σύγχρονα φαρμακεία έχουν εξελιχτεί σε ένα πραγματικό παράδεισο για όσους αρέσκονται στο να αναζητούν ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα. Στο inatural.gr, που περιλαμβάνει περισσότερα από 10.000 τέτοια προϊόντα, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε δύο πρωτότυπες προτάσεις, μια από την Ελλάδα και μία από την Ελβετία με κάποια πολύ… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ξεκινάμε με την κρέμα 24ώρου «24 hour Face Cream for Normal Skin» της ελληνικής εταιρείας Agema. Πρόκειται για μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα προσώπου με βάση αποκλειστικά τα βότανα και τα αυτοφυή φυτά της κοιλάδας της Δωδώνης. Μπορείτε να την βρείτε τόσο για κανονικό δέρμα όσο και για ξηρές ή λιπαρές επιδερμίδες.

Διατηρεί και χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση, λειαίνει τις ρυτίδες και δίνει συνοχή και συμπαγή εικόνα στο δέρμα. Θρέφει, τονώνει και εφοδιάζει συνεχώς τα βαθύτερα στρώματα με την απαραίτητη υγρασία και θρεπτικά στοιχεία για ανάπλαση και αναδόμηση, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Η σημαντική ιδιαιτερότητα του προϊόντος έγκειται στην ομολογουμένως πρωτότυπη και εντυπωσιακή συσκευασία, που αποτελείται από φυσικό χώμα-λάσπη, που πρέπει να σπάσετε με τα χέρια σας ή ακόμα και να βρέξετε προκειμένου να μαλακώσει και να μπορέσετε να το ανοίξετε.

Σύμφωνα με την Agema, πριν «σπάσετε» την χωμάτινη αυτή συσκευασία, καλό είναι να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  • Μείνετε για λίγα λεπτά σ’ ένα χώρο δικό σας, χωρίς θόρυβο ή άλλο είδος απόσπασης της προσοχής σας.
  • Κρατήστε ανάμεσα στις παλάμες σας την χωμάτινη συσκευασία και περάστε την πρόθεσή σας.
  • Συντονιστείτε με τα πραγματικά σας θέλω, ζητείστε και αφεθείτε να λάβετε.
  • Θυμηθείτε… η AGEMA είναι ο «διαβιβαστής» της καθαρής, αληθινής ενεργειακής Πηγής της κοιλάδας της Δωδώνης.
  • Σπάσετε με τα χέρια την χωμάτινη συσκευασία (μπορείτε να βρέξετε το χώμα για μεγαλύτερη ευκολία).
  • Ρίξτε το χώμα στις γλάστρες σας.

Μετά το άνοιγμα του προϊόντος, καλό είναι να φυλάσσεται σε χώρο που να προστατεύεται από πιθανή χρήση άλλων ατόμων. Έχει ήδη την δική σας ενέργεια και πρόθεση. Είναι ΔΙΚΟ σας.

Τη σκυτάλη παίρνει ένα συναρπαστικό ελβετικό προϊόν, που δημιουργήθηκε τυχαία από την οικογένεια Herzog με αφορμή εργαστηριακές μελέτες για την επούλωση εγκαυμάτων και ουλών. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν, ώθησαν στην καλλυντική χρήση των Karin Herzog. Σήμερα είναι τα μοναδικά που δεσμεύουν ενεργό οξυγόνο σε συνδυασμό με βιταμίνη Α & Ε, επίτευγμα για το οποίο κατέχουν 2 παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες.

Η “Mild Scrub” είναι μια κρέμα απολέπισης προσώπου με την μοναδική ιδιαιτερότητα να ενσωματώνει σωματίδια Λευκού Μαρμάρου, ειδικά σχεδιασμένη για να μην τραυματίζει την επιδερμίδα. Δρα αποτελεσματικά ελευθερώνοντας τους ρύπους, που βρίσκονται παγιδευμένοι κάτω από το δέρμα, φράζουν τους πόρους και δημιουργούν μαύρα στίγματα.

Όπως όλα τα Karin Herzog έχει ενδοκυτταρική δράση και προμηθεύει το δέρμα με τις απαραίτητες ουσίες για την επούλωση και αναδόμηση της επιδερμίδας. Είναι υποαλλεργική, 24ωρης χρήσης και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

inatural: Ένα διαφορετικό online φαρμακείο… Έχει μοναδική ποικιλία με περισσότερα από 10.000 είδη, έτοιμα προς αποστολή μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες! Έχει διεθνή παρουσία, αφού στέλνει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο! Κάνει εβδομαδιαία αφιερώματα με εξαιρετικές προσφορές & εκπτώσεις που φτάνουν το 40%! Και είναι πάντα online – μπορείτε να τους καλέσετε 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο και θα εξυπηρετηθείτε αμέσως.