Ζώδια 15—22/2

Κριός

Εβδομάδα χαράς είναι για σας η εβδομάδα αυτή! Με τις θετικές επιρροές που δέχεστε από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, αλλά και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σας Άρη στο Κριό, από την Παρασκευή και μετά, όλα πηγαίνουν καλά. Η εβδομάδα θα είναι καλή και για τα οικονομικά σας, μιας και θα τα δείτε να καλυτερεύουν και να αυξάνονται αισθητά. Μην αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα ή επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν.

Ταύρος

Λίγα, αλλά καλά», αυτό είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά αυτήν την εβδομάδα. Από τους στόχους σας, εστιάστε σε αυτούς, που σας φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Με την Αφροδίτη, την κυβερνήτη σας, να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή και τον Ερμή να παραμένει στον Υδροχόο, κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα, για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό ήδη το έχετε καταλάβει. Το ζητούμενο είναι να βγείτε πιο δυνατοί από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσετε το κεφάλι σας, ατενίζοντας αισιόδοξα το μέλλον. Προς το παρόν όμως, πρέπει να παραμείνετε συνετοί στα οικονομικά, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, θα αυξήσει τα έξοδα. Στόχοι που έχετε για τη δουλειά σας, βλέπετε σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Θα έχετε πολλές συζητήσεις και επαφές αυτήν την εβδομάδα για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε τις οριστικές αποφάσεις για αργότερα. Επίσης, μην κάνετε οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά θα πρωτοστατήσουν στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα, μια και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, θα σας βάλει σε σοβαρά και δύσκολα διλήμματα, όσον αφορά στο δρόμο που πρέπει να διαλέξετε. Να είστε ευέλικτοι, γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή και μετά θα σας στερήσει την ορθολογική κρίση. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες, γιατί το μέλλον σας διαγράφεται αβέβαιο. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, αρκεί να είναι πολύ καλά μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Λέων

Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα αυτή, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο, αυτό του Υδροχόου, στις 19 του μήνα. Αποκτάτε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και αναπτύσσετε νέα κίνητρα στις επαγγελματικές δραστηριότητες. Η ένταση στις συνεργασίες δε θα πάψουν να υφίστανται, αλλά τώρα πια παρουσιάζεστε πιο επιδέξιοι και σοφοί και μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά. Το Σαββατοκύριακο, με τη νέα θέση του Άρη στον Κριό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σας θέματα.

Παρθένος

Την περίοδο αυτή, ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία μιας δραπέτευσης ή μιας αλλαγής. Ο Άρης και η Αφροδίτη τη επόμενη ημέρα που θα εισέλθουν στον Κριό, υπόσχονται επιτυχία στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Όμως, οι βασικές υποχρεώσεις σας παραμένουν και εκείνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην παρασυρθείτε από εντυπώσεις ούτε από την γοητεία που μπορεί να ασκεί η εποχή, και να παρασυρθείτε σε έξοδα ή σε αμφίβολες επενδύσεις.

Ζυγός

Η νέα αυτή εβδομάδα θα κυλήσει κάπως νευρικά μέχρι την Πέμπτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη και καταλήγει πιο ήπια με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό την Παρασκευή. Από την άλλη, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό το βράδυ της ίδιας μέρας, γεγονός που θα αποτελέσει αφορμή βελτίωσης των προσωπικών και επαγγελματικών σας ζητημάτων. Θα είναι σαν ένα είδος αναγέννησης και απαλλαγής από δυσκολίες που σας έπληξαν τους δύο τελευταίους μήνες. Οργανώστε καλύτερα τις εξορμήσεις σας, αλλά προσέξτε τα προσωπικά σας θέματα, καθώς και τη διαχείριση των χρημάτων σας.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, μην αγνοήσετε κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά μην τις υπερτιμήσετε κιόλας και τις αφήσετε να μπλοκάρουν την εξέλιξη σας. Καλύτερη διαχείριση των οικονομικών θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα και από πιθανή δύσκολη θέση. Μην παρασυρθείτε από ποικίλους πειρασμούς των προσεχών ημερών, με τον Άρη να επηρεάζει έντονα το σκηνικό των διαπροσωπικών σας σχέσεων, από την Παρασκευή και μετά, που θα εισέλθει στο Κριό. Στα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κινηθείτε με πολύ προγραμματισμό, καθώς απρόοπτα έξοδα προβλέπεται να σας εκνευρίσουν.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή έρχεται γεμάτη υποσχέσεις, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Πέμπτη στον φιλικό για εσάς Υδροχόο και ο Άρης και η Αφροδίτη εισέρχονται την επόμενη ημέρα στον Κριό, κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την επιδίωξη των στόχων σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη θέση σας να σταθεροποιείται τόσο στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, όσο και στα θέματα που αφορούν επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σας όνειρα. Στα οικονομικά θα πρέπει να κινηθείτε με πολλή σύνεση, γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Φροντίστε να βρείτε άμεσα καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά αυτή την εβδομάδα, για να βάλετε στη σειρά την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Οι καταστάσεις φαίνονται αποδιοργανωμένες και εσείς πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και μετριοπάθεια, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θα σας επηρεάσει. Αν τελικά τα καταφέρετε, από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στον Κριό, θα ανταμειφθείτε υπέρ του δέοντος. Τα οικονομικά σας είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να προβλέψετε τυχόν ζημιές για να προφυλαχτείτε.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται πολύ σημαντική για τη προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, καθώς τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Πέμπτη, όσο και ο Άρης που εισέρχεται στον Κριό την επόμενη ημέρα, σας δίνουν με γενναιοδωρία πολλά από αυτά που επιθυμείτε. Οι αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο συνεχίζονται και τα προβλήματα δεν μπορούν ακόμη να τακτοποιηθούν, αλλά διαφαίνεται έντονο φως στον ορίζοντα των οικονομικών σας. Το Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη πλέον θα έχει εγκατασταθεί στον Κριό δώστε μια ευκαιρία ξεκούρασης στον εαυτό σας αλλά διατηρήστε τα βασικά μέτρα ασφαλείας τόσο των συμφερόντων σας όσο και των κεκτημένων σας.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται. Με τη Νέα Σελήνη την Πέμπτη, θα δείτε τη συναισθηματική ή κοινωνική σας ζωή να παραμένει ρευστή και οι ανησυχίες σας θα αυξηθούν. Ωστόσο, θα σας δοθούν ευκαιρίες να εδραιώσετε κάποια σημαντική σας σχέση ή έστω να βγάλετε κάποια ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτή μέσα από μία σοβαρή συζήτηση. Από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη και ο Άρης θα αποχωρήσουν από το ζώδιο σας και θα εισέλθουν στον Κριό καλό θα είναι να δράσετε παρασκηνιακά, καθώς αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις και συνεργασίες, που εξελίσσονται κρυφά από τα μάτια των άλλων. Τα οικονομικά δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλατε, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε άμεσα κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας.