Χάρη στα δύο δραστικά συστατικά του, τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα από καρύδα, το Carbosylane ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά. Ηρεμεί το ταραγμένο έντερο και το ευαίσθητο στομάχι, ενοχλήσεις οι οποίες συχνά επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, ενώ τις περισσότερες φορές χαλούν και τη διάθεσή μας.

Το Carbosylane είναι ένα προϊόν με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα και έχει διπλό τρόπο δράσης. Κάθε δόση του αποτελείται από 2 κάψουλες (μια μπλε και μια κόκκινη), οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι, απαλύνοντας έτσι διαταραχές που εμφανίζονται στο πάνω μέρος του πεπτικού συστήματος.
  • Η κόκκινη κάψουλα δεν διαλύεται στο στομάχι αλλά απελευθερώνει τα δραστικά της συστατικά στο έντερο, ανακουφίζοντας έτσι από τις ενοχλήσεις στο κάτω μέρος του πεπτικού συστήματος.

Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα. Το Carbosylane απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο, ενώ οι ουσίες του αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς να έχουν απορροφηθεί. Για όσους ακολουθούν ιατρική αγωγή, θα πρέπει να λαμβάνουν τα φάρμακά τους τουλάχιστον μία ώρα πριν ή τουλάχιστον μία ώρα μετά τη λήψη του Carbosylane. Αυτό συνίσταται επειδή ο άνθρακας που περιέχει το Carbosylane, λόγω των προσροφητικών του ιδιοτήτων, ενδέχεται να μειώσει την απορρόφηση των συγχορηγούμενων φαρμάκων.

Το Carbosylane διατίθεται στα φαρμακεία από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ. Η λήψη του δεν απαιτεί ιατρική συνταγή.

Λίγα λόγια για την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ
H ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας στην Ελλάδα με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φαρμάκων, του ιατρικού εξοπλισμού καθώς και πολλών καταναλωτικών προϊόντων. Αποτελεί κοινοπραξία ανάμεσα στην ελληνική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ και την πρωτοπόρο αμερικανική φαρμακευτική εταιρία Eli Lilly και εκπροσωπεί αποκλειστικά την Eli Lilly στην Ελλάδα.