Με στόχο τη στήριξη της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Orbit® «Μασάμε για καλό», γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, έδωσαν την Πέμπτη 19/03 το «παρών» στο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος του Ελληνικού που αποτελεί και το κεντρικό σημείο προώθησης του προγράμματος της Orbit®.

Το special happening της Orbit® με τη λήψη φωτογραφιών selfies, από τους υποστηρικτές της ενέργειας και το ανέβασμα αυτών στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook με το hashtag #OrbitSOS, παρακολούθησαν υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της εταιρείας MARS Inc., ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, αλλά και πλήθος καταναλωτών που ενημερώθηκαν για τη φροντίδα στοματικής υγείας και ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στον ευγενή σκοπό του προγράμματος «Μασάμε για καλό».

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Orbit® προσφέρει 0,05€ από την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit® που πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ μέχρι και την 1η Απριλίου 2015, για την προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Σύμφωνα με έγκυρους διεθνείς επιστημονικούς οδοντιατρικούς φορείς, τα καθαρά και υγιή δόντια διασφαλίζονται με τακτικούς ελέγχους στον οδοντίατρο και καθημερινή φροντίδα που περιλαμβάνει βούρτσισμα, χρήση νήματος και μάσημα τσίχλας χωρίς ζάχαρη όπως η Orbit® όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα για βούρτσισμα των δοντιών.