Για περισσότερα από 30 χρόνια και με κύριο στόχο να προσφέρουν την καλύτερη προστασία, τα εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας διευρύνοντας τόσο τα όρια της προστασίας, όσο και τα καλλυντικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει μια αντηλιακή φροντίδα προσώπου.

Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων MEXOPLEX® προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVA, 2 φορές υψηλότερη σε σχέση με τις συστάσεις της ΕΕ. Οι συνθέσεις των προϊόντων ANTHELIOS, είναι εμπλουτισμένες με το αντιοξειδωτικό και καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, σχεδιασμένες κάτω από ένα αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης και συνδυάζουν τη μέγιστη ασφάλεια με εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα, καλύπτοντας τις υψηλές απαιτήσεις των γυναικών σχετικά με την υφή και την καλλυντική ευχαρίστηση. Για 2η χρονιά, η σειρά ΑΝΤΗΕLIOS δημιουργεί καινοτόμες υφές που παροτρύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή εφαρμογή:

NΕΑ ANTHELIOS UNIFIANT SPF 50
Η 1η αντηλιακή προστασία με τεχνολογία BLUR Οπτικής Διόρθωσης για ομοιόμορφη όψη.

Η La Roche-Posay ενσωματώνει για 1η φορά την τεχνολογία BLUR οπτικής διόρθωσης σε μια αντηλιακή φροντίδα υψηλής προστασίας.

Η καινοτόμα τεχνολογία του ANTHELIOS UNIFIANT SPF 50 δρα άμεσα στο δέρμα προσφέροντας άμεση οπτική διόρθωση, λείανση και ομοιόμορφη όψη. Η ANTHELIOS UNIFIANT, προσφέρει υψηλή προστασία από τη UVB/UVA ακτινοβολία, με δείκτη προστασίας από τις UVB: SPF 50 και από τις UVA: PPD 21, προστασία πιο υψηλή σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η αέρινη υφή mousse, σχεδιασμένη σε άνυδρη βάση, λιώνει στην επαφή με το δέρμα προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα:
* Άμεσα γεμίζει τις πτυχώσεις και σβήνει τις ατέλειες, μειώνει την όψη των πόρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
* Δημιουργεί μια λεία και ομοιόμορφη όψη. Το αποτέλεσμα είναι ματ και απαλό σαν πούδρας, ενώ η χροιά του δέρματος δίνει την αίσθηση πως έχει μαυρίσει διακριτικά.

Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben. Φωτοσταθερό. Ανθεκτικό στο νερό.
Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.

NΕΑ ANTHELIOS ANTHELIOS CREAM SPF 50+
Αντηλιακή προστασία με αντιοξειδωτική δράση και πλούσια ενυδατική υφή κρέμας

Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία από τις βλάβες που προκαλούν οι μακρές ακτίνες UVA, η σύνθεση της ANTHELIOS CREAM SPF 50+ ενισχύεται με το καινοτόμο δραστικό συστατικό BAICALIN.

Το ΒΑΙCALIN είναι το 1ο αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό με αποδεδειγμένη βιολογική αποτελεσματικότητα2 ενάντια στις μακρές ακτίνες UVA. Ο συνδυασμός του συστήματος φίλτρων ΜΕΧΟPLEX® με το BAICALIN προσφέρει πολύ υψηλή UVA/UVB προστασία και ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση:
* Καταπολεμά την παραγωγή ελευθέρων ριζών, δρώντας ενάντια στη πρόωρη γήρανση του δέρματος.
* Προστατεύει από τη φωτογήρανση και τις υπερμελαχρώσεις.
* Προστατεύει το κυτταρικό DNA από αλλοιώσεις που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Η νέα πλούσια υφή κρέμας της ANTHELIOS CREAM SPF 50+, χαρίζει ενυδάτωση και άνεση που διαρκεί, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, λευκά ίχνη και χωρίς να κολλάει.

Διατίθεται σε υφή με άρωμα, χωρίς άρωμα και υφή με χρώμα. Χωρίς paraben. Φωτοσταθερό. Πολύ ανθεκτικό στο νερό.

Πρωτοπόρος στην αντηλιακή προστασία, η La Roche-Posay έχει αναδείξει το ρόλο των ακτινών UVA στην ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος και για πολλά χρόνια ενθαρρύνει την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή έκθεση στον ήλιο και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Φέτος, μια νέα έρευνα της La Roche-Posay και της εταιρείας Ipsos που πραγματοποιήθηκε σε 23 χώρες έχει στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γνώση μας για τις συνήθειες μας απέναντι στον ήλιο και το βαθμό επίγνωσης του κίνδυνου ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος. Βασισμένη στην παρατήρηση ότι ‘φροντίζουμε περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων παρά για τη δική μας’, η La Roche-Posay παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ΓΙΝΕ Skin checker που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα: αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του.

#gineskinchecker