Τα Melissa Gluten Free είναι η ιδανική επιλογή γιατί:
1. παράγονται από ρύζι και καλαμπόκι, στην κατάλληλη αναλογία που χαρίζει στα ζυμαρικά:

  • μοναδικό χρώμα
  • ασύγκριτη γεύση
  • μοναδική ποιότητα βρασμού

2. έχουν λάβει την έγκριση του Ε.Ο.Φ. (αριθμός γνωστοποίησης 26233/8-4-2011)

3. έχουν ενταχθεί στη λίστα των συνταγογραφούμενων ειδών του ΕΟΠΥΥ, τα οποία αποζημιώνονται (ειδικό κουπόνι στο πίσω μέρος της συσκευασίας).

Τα Melissa Gluten Free διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης  (Super Markets) και επιλεγμένα φαρμακεία, σε 3 είδη:

  • Spaghetti (Σπαγγέτι) 400g
  • Fusilli (Στριφτό) 400g
  • Dinosaurs (Δεινοσαυράκια) 250g

Η Melissa, σας προτείνει να δοκιμάστε σήμερα μια εύκολη συνταγή για ένα απολαυστικό Gluten Free γεύμα: 

Fusilli Melissa Gluten Free με baby σπανάκι & πομοντορίνια

Συστατικά
1 πακέτο (400γρ.) Fusilli Melissa Gluten free
1 πακέτο τρυφερά φύλλα φρέσκο σπανάκι
1 κιλό πομοντορίνια Κρήτης
1 κουταλάκι γλυκού καστανή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο – κατά προτίμηση αγουρέλαιο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζάνι παρμεζάνα σε φλέικς
φρεσκοτριμμένο πιπέρι 


Εκτέλεση
Κόβουμε τα πομοντορίνια και τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το λιωμένο σκόρδο. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε καυτά μαζί με το σπανάκι στο μπολ. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως. 

Απόλαυση χωρίς περιορισμούς!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.