25 μαμάδες τολμούν να ξεγυμνώσουν το σώμα τους και την ψυχή τους!

Η φωτογράφος και μαμά δύο παιδιών Natalie McCain ελπίζει ότι με τα πορτρέτα της θα βοηθήσει τις απανταχού μαμάδες να νιώθουν περήφανες για το σώμα τους και να μεταδίδουν την αυτοπεποίθησή τους στις κόρες τους.

«Τα πορτρέτα δείχνουν τη χαρά τους, την ομορφιά τους, τις ατέλειές τους και την αγάπη τους για τα παιδιά τους… με λίγα λόγια, αποτυπώνουν την αληθινή εικόνα της μητρότητας», εξηγεί σε συνέντευξή της.

Η McCain εμπνεύστηκε τη δημιουργία του «Honest Body Project» πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν μια φίλη της βίωσε έντονα την κατάθλιψη παλεύοντας με την κακή εικόνα που είχε για το σώμα της.

Όπως τονίζει η ίδια, το θέμα της εικόνας του σώματος σήμερα είναι πολύ έντονο στα κορίτσια, ιδιαίτερα μέσα από τα πρότυπα που προβάλλονται στα social media, και οι μαμάδες μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο στην καταπολέμηση αυτής της πίεσης για τέλειο σώμα.

«Μάθετε ν’ αγαπάτε το σώμα σας και δώστε το καλό παράδειγμα στα παιδιά σας, συζητώντας μαζί τους για το ποια είναι η αληθινή εικόνα του γυναικείου σώματος», προτρέπει τις μαμάδες. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της!